Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 11:41 tarihinde yayınlandı
0

Delege seçimlerini kazanan Yılmaz’dan ilk açıklama

“Emeğin Aslanlarına Selam Olsun”

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube delege seçimlerini kazanan Teşkilatlanma Sekreteri ve Şube Başkan adayı Kenan Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden ilk açıklamasını yaparak “Emeğin aslanlarına selam olsun diyor, önümüzdeki dönem birliğin, kardeşliğin, sevginin ve çalışmanın dönemi olsun” dedi.

Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Uzun ve meşakkatli bir seçim sürecinin ardından Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube Delege seçimlerimizi tam bir demokrasi, kardeşlik ve birliktelik ruhu ile tamamladık.

Çelik İşçisi sarsılmaz ve şaşmaz iradesini bir defa daha göstererek, sağduyu içinde delege seçimlerine katılım sağladı.

Bu seçimlerin her anı ve sonucu, çelik işçisinin sendikasına ve meselelerine sahip çıktığının en büyük göstergesi olmuştur.

Delege seçimleri süreci artık hepimiz için geride kalmıştır. Şimdi yapılacak tek iş kucaklaşarak, tam bir birliktelik içinde gelecekte yapılacak güzel ve faydalı işlerin çalışmalarına başlamaktır.

Seçim sonucunda bize verilen büyük desteğin yüklediği sorumluluğun yine çok iyi farkındayız. Öz Çelik İş Sendikamızı daima ileriye götürmenin azmini bu büyük destekten alacağız.

Şunun da iyi bilinmesini istiyoruz; Kardemir, Karçel, Kardökmak, Mescier Demir Çelik ve Yolbulan Dış Ticaret’te bulunan emeğin aslanlarının her biri bizim yegane yol arkadaşımızdır. Onların hakları bizim haklarımızdır. Sevinci, bizim sevincimizdir. Hüznü, bizim hüznümüzdür. Daha iyi bir yaşam ve çocuklarımıza bırakacağımız daha iyi bir gelecek için tek vücut olarak yol alacağız.

Delege seçimlerine emek veren, güç katan, ilgilenen herkese teşekkür ediyoruz. Seçimleri yakından takip eden Karabük kamuoyu ile basınımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Seçim sürecinin tam başında gösterdikleri örnek demokratik tavır ile Öz Çelik İş Sendikası Üyelerinin hür iradesine gösterdikleri inanç ve saygıdan dolayı, başta Genel Başkanım Sayın Yunus Değirmenci’ye, Genel Başkan Yardımcılarım Sayın Bayram Altun’a, Sayın Recep Akyel’e, Sayın Ferhan Öner’e ve Genel Sekreterimiz Sayın Hicret Bozoklu’ya tüm çelik işçisi adına sonsuz teşekkürlerimizi ayrıca bir borç biliriz.

Emeğin aslanlarına selam olsun diyor, önümüzdeki dönem birliğin, kardeşliğin, sevginin ve çalışmanın dönemi olsun.

Katkı veren herkesten Allah razı olsun.

Allah yar ve yardımcımız olsun”

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin