Delege seçimlerini kazanan Yılmaz’dan ilk açıklama - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 11:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Delege seçimlerini kazanan Yılmaz’dan ilk açıklama

“Emeğin Aslanlarına Selam Olsun”

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube delege seçimlerini kazanan Teşkilatlanma Sekreteri ve Şube Başkan adayı Kenan Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden ilk açıklamasını yaparak “Emeğin aslanlarına selam olsun diyor, önümüzdeki dönem birliğin, kardeşliğin, sevginin ve çalışmanın dönemi olsun” dedi.

Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Uzun ve meşakkatli bir seçim sürecinin ardından Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube Delege seçimlerimizi tam bir demokrasi, kardeşlik ve birliktelik ruhu ile tamamladık.

Çelik İşçisi sarsılmaz ve şaşmaz iradesini bir defa daha göstererek, sağduyu içinde delege seçimlerine katılım sağladı.

Bu seçimlerin her anı ve sonucu, çelik işçisinin sendikasına ve meselelerine sahip çıktığının en büyük göstergesi olmuştur.

Delege seçimleri süreci artık hepimiz için geride kalmıştır. Şimdi yapılacak tek iş kucaklaşarak, tam bir birliktelik içinde gelecekte yapılacak güzel ve faydalı işlerin çalışmalarına başlamaktır.

Seçim sonucunda bize verilen büyük desteğin yüklediği sorumluluğun yine çok iyi farkındayız. Öz Çelik İş Sendikamızı daima ileriye götürmenin azmini bu büyük destekten alacağız.

Şunun da iyi bilinmesini istiyoruz; Kardemir, Karçel, Kardökmak, Mescier Demir Çelik ve Yolbulan Dış Ticaret’te bulunan emeğin aslanlarının her biri bizim yegane yol arkadaşımızdır. Onların hakları bizim haklarımızdır. Sevinci, bizim sevincimizdir. Hüznü, bizim hüznümüzdür. Daha iyi bir yaşam ve çocuklarımıza bırakacağımız daha iyi bir gelecek için tek vücut olarak yol alacağız.

Delege seçimlerine emek veren, güç katan, ilgilenen herkese teşekkür ediyoruz. Seçimleri yakından takip eden Karabük kamuoyu ile basınımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Seçim sürecinin tam başında gösterdikleri örnek demokratik tavır ile Öz Çelik İş Sendikası Üyelerinin hür iradesine gösterdikleri inanç ve saygıdan dolayı, başta Genel Başkanım Sayın Yunus Değirmenci’ye, Genel Başkan Yardımcılarım Sayın Bayram Altun’a, Sayın Recep Akyel’e, Sayın Ferhan Öner’e ve Genel Sekreterimiz Sayın Hicret Bozoklu’ya tüm çelik işçisi adına sonsuz teşekkürlerimizi ayrıca bir borç biliriz.

Emeğin aslanlarına selam olsun diyor, önümüzdeki dönem birliğin, kardeşliğin, sevginin ve çalışmanın dönemi olsun.

Katkı veren herkesten Allah razı olsun.

Allah yar ve yardımcımız olsun”

Bizi sosyal medyadan takip edin
sqqssqsq
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Nisan, 2026 15:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’ten dünyaya uzanan başarı hikayesi

2022 Katar Dünya Kupası’nda hayata geçirilen “Çocuk Tribünü” projesiyle uluslararası kamuoyunun dikkatini çeken gazeteci ve Kuzeybatı Haber İnternational Medya sahibi Hakan Coşkun, 2026 Dünya Kupası için hazırlıklara başladı. Coşkun, güçlü teknik ekip ve sosyal medyanın önde gelen isimleriyle birlikte Amerika, Kanada ve Meksika’da gerçekleştirilecek organizasyonda Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

Katar’daki organizasyonda sergilediği duruş ve çocuk odaklı tribün projesiyle geniş yankı uyandıran Coşkun, sporda şiddet ve kötü alışkanlıklarla mücadeleye dikkat çekmişti. 2026 hedefini büyüten Coşkun, bu kez daha kapsamlı bir medya organizasyonuyla dünya kupasında yer alacak.

Karabük’ten başlayan yolculuğunu Katar’a taşıyan Coşkun, sporun yalnızca skordan ibaret olmadığını, aynı zamanda kültür ve kardeşlik köprüsü olduğunu vurgulamaya devam ediyor. 2026 Dünya Kupası’nda ise gazeteciliğin yanı sıra güçlü bir prodüksiyon ekibiyle geniş çaplı içerik üretimi planlanıyor.

Dev kadro ile küresel hedef

Hazırlık sürecine başladıklarını belirten Coşkun, oluşturulan ekipte dijital dünyanın tanınmış isimlerinin yer aldığını ifade etti. Proje kapsamında hem sporun birleştirici gücünün hem de Türk kültürünün uluslararası platformda tanıtılması hedefleniyor.

“Dünya sahnesinde olacağız”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hakan Coşkun, “2011 yılında attığımız temeller 2022 Katar Dünya Kupası’nda karşılık buldu. O süreçte sporun temiz ve çocuklara miras kalan yönünü anlattık. 2026’da ise Amerika, Kanada ve Meksika’da çok daha profesyonel ve dinamik bir ekiple yer alacağız. Karabük’ten başlayan bu yolculuğu, dünyanın en büyük spor organizasyonunda güçlü bir projeye dönüştüreceğiz” dedi.

Sponsorların ilgisi artıyor

Coşkun’un liderliğinde yürütülen proje, ulusal ve uluslararası markaların da ilgisini çekti. Ekip, sponsorluk ve iş birliği görüşmelerini sürdürürken, 2026 Dünya Kupası’nı kapsamlı bir medya organizasyonuna dönüştürmeyi hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin