Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 11:41 tarihinde yayınlandı
0

Delege seçimlerini kazanan Yılmaz’dan ilk açıklama

“Emeğin Aslanlarına Selam Olsun”

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube delege seçimlerini kazanan Teşkilatlanma Sekreteri ve Şube Başkan adayı Kenan Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden ilk açıklamasını yaparak “Emeğin aslanlarına selam olsun diyor, önümüzdeki dönem birliğin, kardeşliğin, sevginin ve çalışmanın dönemi olsun” dedi.

Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Uzun ve meşakkatli bir seçim sürecinin ardından Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube Delege seçimlerimizi tam bir demokrasi, kardeşlik ve birliktelik ruhu ile tamamladık.

Çelik İşçisi sarsılmaz ve şaşmaz iradesini bir defa daha göstererek, sağduyu içinde delege seçimlerine katılım sağladı.

Bu seçimlerin her anı ve sonucu, çelik işçisinin sendikasına ve meselelerine sahip çıktığının en büyük göstergesi olmuştur.

Delege seçimleri süreci artık hepimiz için geride kalmıştır. Şimdi yapılacak tek iş kucaklaşarak, tam bir birliktelik içinde gelecekte yapılacak güzel ve faydalı işlerin çalışmalarına başlamaktır.

Seçim sonucunda bize verilen büyük desteğin yüklediği sorumluluğun yine çok iyi farkındayız. Öz Çelik İş Sendikamızı daima ileriye götürmenin azmini bu büyük destekten alacağız.

Şunun da iyi bilinmesini istiyoruz; Kardemir, Karçel, Kardökmak, Mescier Demir Çelik ve Yolbulan Dış Ticaret’te bulunan emeğin aslanlarının her biri bizim yegane yol arkadaşımızdır. Onların hakları bizim haklarımızdır. Sevinci, bizim sevincimizdir. Hüznü, bizim hüznümüzdür. Daha iyi bir yaşam ve çocuklarımıza bırakacağımız daha iyi bir gelecek için tek vücut olarak yol alacağız.

Delege seçimlerine emek veren, güç katan, ilgilenen herkese teşekkür ediyoruz. Seçimleri yakından takip eden Karabük kamuoyu ile basınımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Seçim sürecinin tam başında gösterdikleri örnek demokratik tavır ile Öz Çelik İş Sendikası Üyelerinin hür iradesine gösterdikleri inanç ve saygıdan dolayı, başta Genel Başkanım Sayın Yunus Değirmenci’ye, Genel Başkan Yardımcılarım Sayın Bayram Altun’a, Sayın Recep Akyel’e, Sayın Ferhan Öner’e ve Genel Sekreterimiz Sayın Hicret Bozoklu’ya tüm çelik işçisi adına sonsuz teşekkürlerimizi ayrıca bir borç biliriz.

Emeğin aslanlarına selam olsun diyor, önümüzdeki dönem birliğin, kardeşliğin, sevginin ve çalışmanın dönemi olsun.

Katkı veren herkesten Allah razı olsun.

Allah yar ve yardımcımız olsun”

Bizi sosyal medyadan takip edin
yagmur kazayi getirdi hafif ticari arac kontrolden cikti surucu camdan firladi d5WBEJbk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Yağmur Kazayı Getirdi: Hafif Ticari Araç Kontrolden Çıktı, Sürücü Camdan Fırladı

Zonguldak-Kdz. Ereğli kara yolunda etkili olan yağış kazayı beraberinde getirdi. Soğanlı rampası mevkiinde kontrolden çıkan hafif ticari kamyonet kaza yaptı, sürücü çarpmanın etkisiyle araçtan savruldu.

Edinilen bilgilere göre, 67 TC 159 plakalı hafif ticari kamyonet, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç yol kenarında durabilirken, çarpmanın şiddetiyle sürücü araç içerisinden camdan dışarı fırladı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Yaralı sürücü daha sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneden alınan bilgilere göre sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazanın ardından jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin