Çorum’da otomobil yola çıkan danaya çarptı: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
corumda otomobil yola cikan danaya carpti 2 yarali DnmEt4YC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da otomobil yola çıkan danaya çarptı: 2 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde yola çıkan danaya çarpan arabadaki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Alaca ilçesi Çorum-Yozgat karayolu Çatalkaya köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Alaca istikametinde seyir halinde olan Murat K. yönetimindeki 34 BRC 330 plakalı araba, bir anda yola çıkan danaya çarptı. Kazada şoför ile araçta bulunan Engin Ç. yaralanırken, dana ise olay yerinde telef oldu. Kazayı gören öbür şoförlerin durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. Yaralılar, sıhhat takımlarınca olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Jandarma grupları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Nisan, 2026 09:38 tarihinde yayınlandı
0
0

SGK’dan Borçlulara Ek Süre

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçların son ödeme tarihinin uzatıldığını duyurdu.

Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Mali Otomasyon Sistemi (MOSİP) altyapısında yürütülen güncelleme çalışmaları nedeniyle bazı hizmetlere erişimde gecikmeler yaşandığı belirtildi.

Bu kapsamda, 5510 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat kapsamında yer alan sigorta primleri, yapılandırma ve taksitlendirme borçları ile diğer borçların son ödeme tarihi 31 Mart 2026’dan, 7 Nisan 2026 saat 23.59’a kadar uzatıldı. Bu tarihe kadar yapılacak ödemelerin yasal süresi içinde kabul edileceği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, sigorta prim teşvik ve desteklerinden yararlanmanın devamı için belirtilen süre içinde borçların ödenmesi gerektiği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin