Çiçek Şelalesi Büyük Beğeni Topladı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:19
Güneş 06:45
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:09
Yatsı 20:29
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mayıs, 2017 13:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Çiçek Şelalesi Büyük Beğeni Topladı

Karabük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kent Meydanında yapımı gerçekleştirilen saksılı çiçek şelalesi büyük beğeni topladı.
Karabük’ün çeşitli noktalarına yapılacak olan çiçek süslemelerinden ilki olan çiçek şelalesi Kent Meydanının önüne yapıldı.
Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte kent estetiğine yönelik çalışmalara ağırlık vermeye başladıklarını belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Rengarenk çiçeklerin açtığı meydan ve parklarda ortaya çıkan görüntü, vatandaşlarımız tarafından çok beğeniliyor. Kent Meydanına yaptığımız saksılı çiçek şelalesi çalışmamız vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazandı. Aileleriyle birlikte meydan ve parklara gelenler günün her saatinde renkli bir seyir keyfi yaşıyor. Rengarenk çiçeklerle donatılan meydan ve şehir merkezlerinde, mevsim itibariyle yıl sonuna kadar çiçeklendirme çalışmalarına aralıksız devam edilecek” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda 4 aracli zincirleme kaza 2 yarali xfFYHMOa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 4 araçlı zincirleme kaza: 2 yaralı

Bartın-Zonguldak karayolunda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada ortalık savaş alanına dönerken, araçlarda bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bartın’dan Zonguldak istikametine seyir eden 4 araç birbirine çarptı. Feci kazada araçlardan biri karşı şeride geçerken ortalık savaş alanına döndü. Orta refüjdeki aydınlatma direğinin devrildiği kazada araç parçaları ise yola savruldu. Çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibinin sevk edildiği kazada, yol uzun süre çift şeritli olarak trafiğe kapandı. Kazada araçlarda bulunan 2 kişi, Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralıların sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazadan yaklaşık 1 saat sonra araçlardan biri çekici yardımıyla kaldırılırken, yolun tek şeridi ulaşıma açıldı. Elektrik enerjisinin kesildiği yoldan araçların kaldırılması çalışması sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin