Karabük Postası tarafından
19 Nisan, 2016 08:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çaycuma Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi

ZONGULDAK Çaycuma Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş görüşmeleri sona erdi. Belediye ile sendika bir yıllık sözleşme imzaladı. Başkanlık Makamında gerçekleştirilen imza töreninde, 40 işçiyi kapsayan, bir yıllık dönemde geçerli olacak sözleşmeyi Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan birlikte imzaladı. İmzalanan sözleşme sonrası Şube Başkanı Tahsin Atayan, ‘‘Sayın Başkanımızın bize yaklaşımı ve sözleşmenin masa başında bitmesi için yaptığı gayrete teşekkür eder yeni sözleşmenin hepimize hayırlı olmasını dilerim’’ dedi. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ‘‘Önümüzde ki bir yıl için sendika üyesi işçi arkadaşlarımıza sınırlarımızı zorlayarak gücümüz oranında verilen artışla anlaşmaya varmış bulunuyoruz. Tüm çalışan arkadaşlarımızın üretime ve sosyal verimliliğe yönelik verdiği mücadelenin daha fazlasını vereceğini inanarak, toplu sözleşmenin tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yaban domuzları yerleşim alanında yiyecek aradı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 3 yaban domuzu caddelere indi.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi 1 Nolu Sakindere Sokak mevkiinde 3 yetişkin yaban domuzu, yerleşim alanına inerek yiyecek aradı.
Akşam saatlerinde sokakta görülen domuzlar, çevrede bulunan çöp konteynerlerini karıştırdı. O anlar, mahalle sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kısa süre sokakta dolaşan domuzlar, daha sonra geldikleri istikamete doğru uzaklaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin