blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ağustos, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bu yıl 180 hasta için havalandı

Türkiye’de en çok hava ambulansı kullanılan bölgelerden biri olan Doğu Karadeniz Bölgesinde Hava 61 Helikopter Ambulansı bölgenin şiddetli coğrafik kaidelerine karşın hizmet vermeyi sürdürüyor.
Trabzon’da 2009 yılı Ekim ayında hizmete giren ambulans helikopter, Trabzon’un yanı sıra vakit zaman bölgeye yakın olan başka vilayetlere de hizmet verirken, en ağır günlerini yaz mevsiminde yaşıyor.
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hava 61 Helikopter, bu yılın 8 aylık devrinde 180 hasta için havalanırken, bilhassa yaz mevsiminde ağır hizmet verdi.
Önceki yıllara oranla bilhassa Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında ağır olarak hizmet veren ambulans helikopter, 1 Ocak - 29 Ağustos 2025 tarihleri ortasında toplam 180 olaya ulaşarak hastanelere naklini gerçekleştirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ev eşyası hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Samsun’da bir vatandaşın ikametinin önüne kargo firması tarafından bırakılan beyaz eşya ve mobilyaların çalınması olayı, polis gruplarının çalışması sonucu kısa müddette aydınlatıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, bir kargo firması tarafından bir vatandaşın ikametinin giriş kapısı önüne bırakılan beyaz eşya ve mobilyalar, kimliği belgisiz şahıslarca çalındı. Olayın akabinde harekete geçen polis takımları, yaptıkları çalışma sonucunda hırsızlık olayının şüphelilerinin G.K. ve M.N. olduğunu tespit etti.
Şüpheliler kısa müddette yakalanırken, çalınan eşyalar da bulunarak sahibine eksiksiz biçimde teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.K. ve M.N. hakkında isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin