Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Haziran, 2022 15:19 tarihinde yayınlandı
0

Bu İşin Sorumlusu Kim ?

Karabük Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) yolları son yıllarda sürekli olarak Karabük gündeminde yer alıyor. Ağır tonajlı araçların sürekli olarak kullandığı yolda yeni başlayan çalışmada parke kullanılması OSB yolunda parkeden yol olur mu yoksa baştan yapılan ve  paraların boşa harcanacağı bir çalışma mıdır tartışmalarını da beraberinde getirdi.

YAPILMADAN YİNE BOZULDU

Karabük Organize Sanayi Bölgesinin bozuk olan yollarının yeniden yapılmaya başlanmasına rağmen,  yolun tamamen yapılmadan yeniden bozulması adeta insanlara pes dedirtti.  Genellikle yüksek tonajlı araçların kullandığı yolun parke döşenerek yapılması tepkilere neden oluyor. Parke çalışması yapılmaya başlanılmasıyla birlikte daha üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen parke döşenen yoldan ağır tonajlı araçların geçmesi nedeniyle, kırılan parkelerin yolu daha da kötü hale getirdiği görüldü. Ödeneği Bakanlık tarafından verilen ve aynı zamanda parke döşenerek tamir edilen  Karabük Organize Sanayi Bölgesinin yoluna harcanan paraların boşa gittiği belirtiliyor. Bakanlığın parke ısrarında bulunmasına bir anlam verilemedi.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan çevreler “Yollar yapılmadan yine bozuldu. Hangi akla hizmet ederek, bu şekilde yollar yapılıyor. Kaldı ki ağır tonajlı araçların kullandığı bu yol parke taşı ile yapılıyor. Bunu bırakın işini bilen birine sormayı, yoldan geçen bir vatandaşa veya bu yolunu kullanan şoföre dahi sorsak, bunun böyle olmayacağını söyler. Bakanlık, buranın böyle yapılmaması için belirtilen görüşleri hiç ciddiye almamış. Buraya harcanan paralar hepimizin parası. Milli servet, keşke yapılan itirazı göz önüne alıp, bu şekilde yolun yapılmasına başlamasalardı. Burası gezi yolu değil, sürekli ağır tonajlı araçların kullandığı bir yol. Yol yapımı bitmeden  yapılan kısımlar zaten bozuldu, şimdi bunun sorumlusu  müteahhit mi  yoksa müteahhide bu yolu yaptıran kurum mu ? ” dediler. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede alkollu surucu jandarma aracina carpti ehliyetine el konuldu EmrBn9iH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de alkollü sürücü jandarma aracına çarptı, ehliyetine el konuldu

Gümüşhane’de alkollü sürücünün kullandığı otomobil, İl Jandarma Komutanlığı’na girmeye çalışan jandarma aracına çarptı. Kazada yaralanan olmazken sürücünün ehliyetine el konuldu.

Kaza, gece saatlerinde Yenimahalle Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gümüşhane’den Bayburt istikametine seyir halinde olan O.K. idaresindeki 29 AAU 305 plakalı otomobil, karşı yönden gelerek Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na giriş yapmak isteyen, içerisinde jandarma personelinin bulunduğu 29 JAA 057 plakalı araca yandan çarptı.

Kazada jandarma aracı içerisinde bulunan 2 personel ile otomobilde bulunan sürücü O.K. ve 1 yolcu kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü O.K.’nin 0,79 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine el konulurken, O.K. ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin