Reklam
Reklam

Bu İşin Sorumlusu Kim ?

Karabük Postası tarafından
18 Haziran, 2022 15:19 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) yolları son yıllarda sürekli olarak Karabük gündeminde yer alıyor. Ağır tonajlı araçların sürekli olarak kullandığı yolda yeni başlayan çalışmada parke kullanılması OSB yolunda parkeden yol olur mu yoksa baştan yapılan ve  paraların boşa harcanacağı bir çalışma mıdır tartışmalarını da beraberinde getirdi.

YAPILMADAN YİNE BOZULDU

Karabük Organize Sanayi Bölgesinin bozuk olan yollarının yeniden yapılmaya başlanmasına rağmen,  yolun tamamen yapılmadan yeniden bozulması adeta insanlara pes dedirtti.  Genellikle yüksek tonajlı araçların kullandığı yolun parke döşenerek yapılması tepkilere neden oluyor. Parke çalışması yapılmaya başlanılmasıyla birlikte daha üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen parke döşenen yoldan ağır tonajlı araçların geçmesi nedeniyle, kırılan parkelerin yolu daha da kötü hale getirdiği görüldü. Ödeneği Bakanlık tarafından verilen ve aynı zamanda parke döşenerek tamir edilen  Karabük Organize Sanayi Bölgesinin yoluna harcanan paraların boşa gittiği belirtiliyor. Bakanlığın parke ısrarında bulunmasına bir anlam verilemedi.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan çevreler “Yollar yapılmadan yine bozuldu. Hangi akla hizmet ederek, bu şekilde yollar yapılıyor. Kaldı ki ağır tonajlı araçların kullandığı bu yol parke taşı ile yapılıyor. Bunu bırakın işini bilen birine sormayı, yoldan geçen bir vatandaşa veya bu yolunu kullanan şoföre dahi sorsak, bunun böyle olmayacağını söyler. Bakanlık, buranın böyle yapılmaması için belirtilen görüşleri hiç ciddiye almamış. Buraya harcanan paralar hepimizin parası. Milli servet, keşke yapılan itirazı göz önüne alıp, bu şekilde yolun yapılmasına başlamasalardı. Burası gezi yolu değil, sürekli ağır tonajlı araçların kullandığı bir yol. Yol yapımı bitmeden  yapılan kısımlar zaten bozuldu, şimdi bunun sorumlusu  müteahhit mi  yoksa müteahhide bu yolu yaptıran kurum mu ? ” dediler. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin