Bolu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları, tarafından sigara kaçakçılığına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda kaçak gereç ele geçirdi.
Edinilen bilgilere nazaran, Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından kaçakçılıkla çaba kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda kıymetli bir operasyona imza atıldı. Narkotik dedektör köpeği yardımıyla belirlenen bir adrese düzenlenen baskında, 14 bin 780 adet içi tütünle doldurulmuş makaron ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kuşkulu gözaltına alındı. Ayrıyeten, yol denetim ve arama faaliyetleri sırasında kuşkulu görülen bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bu olayla irtibatlı olarak 4 kişi gözaltına alındı.
Operasyonlarda yakalanan 5 kişi hakkında, "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Uğraş Kanunu’na muhalefet" cürmünden isimli süreç yapıldı.