blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da gölde kaybolan genç için ekipler seferber oldu

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde Karamurat Gölü’nde kayıkla gezdiği sırada suya düşerek kaybolan 18 yaşındaki genci bulmak için gruplar seferber oldu. Havanın kararmasıyla arama çalışmalarına orta verildi.
Olay, saat 17.00 sıralarında Mudurnu’nun Taşkesti beldesi yakınlarındaki Karamurat Göleti’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, arkadaşlarıyla birlikte gölete gelen 18 yaşındaki Furkan Özdemir, kayıkla göle açıldı. Bir müddet sonra kayığın su almasıyla suya düşen Özdemir gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma takımı sevk edildi. Bolu Vilayet Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı 4 işçi, 2 araç ve 1 zodyak botla bölgeye ulaşırken, Bolu Belediyesi İtfaiyesi’ne bağlı su altı arama kurtarma grupları ile jandarma ve sıhhat takımları de çalışmalara katıldı. Gölde kaybolan Furkan Özdemir’i bulmak için başlatılan arama çalışmalar hava kararana kadar sürdürüldü. Arama çalışmalarına gece saatlerinde orta verilirken, sabahın birinci ışıklarıyla çalışmalara başlanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İş yerindeki kasayı kesip hırsızlık yapan hırsızlar jandarmadan kaçamadı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde girdikleri iş yerinde kasayı keserek içerisindeki paraları çalan 3 kişi, jandarma grupları tarafından Adana’da yakalandı.
Olay, 23 Eylül’de Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Gece saatlerinde iş yerine giren maskeli 4 şahıs, hırsızlık yaparak kayıplara karıştı. İhbar üzerine harekete geçen Çorum Vilayet Jandarma Komutanlığı Cürüm Araştırma Timi’nin (JASAT) dedektifleri, olayı aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İş yeri ve etrafındaki yüzlerce saatlik kamera kaydını titizlikle inceleyen takımlar, şüphelilerin kaçış güzergahını belirledi. Yapılan araştırmada, zanlıların farklı vilayetlerde de emsal hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Yürütülen koordineli çalışma sonucunda şüphelilerin Adana’da olduğu tespit edildi.
Adana’da düzenlenen operasyonla, olaya karışan 2 kuşkulu, cürümde kullandıkları araç ve cürüm eşyalarıyla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan 2 kuşkulu, "nitelikli yağma" ve "hırsızlık" cürümlerinden çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Jandarma gruplarının olaya karışan öteki 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin