BEUN Devrek Meslek Yüksekokulu, Çaycuma Sevgi Evlerini ağırladı - Karabük Haber Postası
beun devrek meslek yuksekokulu caycuma sevgi evlerini agirladi yM4zMij3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Şubat, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN Devrek Meslek Yüksekokulu, Çaycuma Sevgi Evlerini ağırladı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Devrek Meslek Yüksekokulu, Çaycuma Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara yönelik bir etkinlik programı gerçekleştirdi. Program kapsamında 10 çocuk ve 3 kurum yetkilisi yüksekokulu ziyaret ederek uygulama alanlarını yerinde inceledi.

Etkinlik, El Sanatları Atölyesi’nde gerçekleştirilen ebru çalışmasıyla başladı. Atölye uygulamasında çocuklara ebru sanatının temel teknikleri hakkında bilgi verildi ve katılımcılar kendi çalışmalarını hazırladı. Programın devamında Aşçılık Programı Uygulama Mutfağı’nda uygulamalı etkinlik düzenlendi. Öğr. Gör. Erol Kesgin ve Öğr. Gör. Sercan Kadam rehberliğinde gerçekleştirilen çalışmada çocuklara pizza yapım süreci uygulamalı olarak anlatıldı. Katılımcılar hazırladıkları pizzaları etkinlik sonunda tüketti. Program kapsamında ayrıca çikolata yapımına yönelik kısa bir uygulama gerçekleştirildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, etkinliğe ilişkin yaptığı değerlendirmede üniversitelerin toplumsal sorumluluk faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri belirtti:

“Üniversiteler, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal katkı misyonunu da yerine getirmektedir. Devrek Meslek Yüksekokulumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu program, çocuklarımızın farklı alanlarda deneyim kazanmalarına imkân sağlamıştır. Çalışmada emeği bulunan akademik personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca çocuklara yönelik hizmet ve destek süreçlerindeki katkıları dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
viraji alamayan tir bariyerlere saplandi surucu yaralandi rvhmEi65
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Virajı alamayan tır bariyerlere saplandı: Sürücü yaralandı

Gümüşhane’nin Tekke beldesinde, Gümüşhane istikametine seyir halindeki tırın virajı alamayarak yan yatması sonucu sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekke beldesinden Gümüşhane istikametine hareket halinde olan 61 AID 410 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak yan yattı ve bariyerlere saplandı. Meydana gelen kazada sürücü Sultan Y. (48) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin