Belediye Başkanlık Makamına Efe Yılmaz Oturdu

Karabük Postası tarafından
21 Nisan, 2017 08:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla makam koltuğunu Kartaltepe İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Efe Yılmaz’a devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kartaltepe İlkokulu Müdürü Sabahat Güven, Müdür Yardımcısı Erdal Doğanpınar, öğretmen Deniz Mızrak ve öğrenciler Rukiye Rana Şahin, Yağmur Özcan ile Efe Yılmaz, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Efe Yılmaz; “Bu koltuğu bana takdim eden Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili’ye sonsuz teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımızın Karabük’e yapmış olduğu yürüyen merdivenler sayesinde ulaşımımız kolaylaştı. Bunun için Başkanıma çok teşekkür ederim. Güzel parklar yapıldı, spor alanları yapıldı. Eskiden bu şekilde değildi. Yapılan hizmetler için Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Çocukların bayramını kutlayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, eğitime verdiği önemi ifade ederek, şehrin gelişimi için gayret içerisinde olduklarını vurguladı. Makam ziyareti sonunda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ziyarette bulunan öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.   https://youtu.be/GkDE-05H5rw  

AK Parti Karabük Heyetinden Eskipazar OSB’ye Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) incelemeler gerçekleştirdi.

blank
Asuman Doğan tarafından
31 Ocak, 2025 22:19 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ziyarette Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva ve parti teşkilatları da hazır bulundu. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan milletvekilleri, sanayi ve üretimin Türkiye’nin kalkınmasında hayati öneme sahip olduğunu vurguladı. Milletvekili Cem Şahin, “Sanayi ve üretim, güçlü Türkiye vizyonumuzun en önemli yapı taşlarından biridir. Bu kapsamda, Karabük’ümüzün sanayi ve istihdam alanındaki lokomotifi olan Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) İl Başkanımız, Eskipazar Belediye Başkanımız ve İl ile İlçe teşkilatımızla birlikte ziyaret ettik. Bölgede faaliyetlerine başlayacak olan alüminyum fabrikasını yerinde inceledik” dedi.

Şahin, Eskipazar OSB’nin stratejik önemine dikkat çekerek, “Bu bölge yalnızca Karabük’e değil, tüm bölgeye ekonomik katkı sunacak ve yeni istihdam alanları oluşturacaktır. Bizler de mevcut yatırımları desteklemeye ve yeni yatırımcıları çekmeye kararlıyız. Eskipazar OSB’nin büyümesi ve gelişmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç da OSB'nin Karabük sanayisinin geleceği açısından taşıdığı önemi yineleyerek, bölgenin kalkınması adına desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ise, Eskipazar OSB’nin Karabük ve çevre illere büyük ekonomik katkı sağlayacağını ifade etti. Salt, "Eskipazar OSB, yalnızca Karabük’e değil, tüm bölgeye ekonomik katkı sunacak ve yeni istihdam alanları oluşturacak stratejik bir bölge olarak gelişmeye devam ediyor. Bu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Ziyaret sırasında Eskipazar OSB’nin geleceği, yeni yatırımlar ve bölgenin sanayi kapasitesinin artırılması için yapılacak çalışmalar detaylı şekilde ele alındı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.