Başkent EDAŞ, Karabük’te Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2016 14:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkent EDAŞ, Karabük’te Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Karabük’te kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının Nisan ayında bakım çalışmalarına devam ederek 692 adet aydınlatma armatürü kontrolden geçirildi.
Başkent EDAŞ’tan yapılan açıklamada, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüldüğü belirtti. Açıklamada, ayrıca, Karabük’te kesintisiz enerji hedefleri kapsamında 2016’nın Nisan ayında 145 elektrik panosunun bakımı yapıldı. Daha aydınlık bir kent için 692 adet aydınlatma armatürü kontrolden geçirilirken 29 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin