Başkan Tankut'tan Alanyaspor'a Cevap - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Mayıs, 2016 13:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Tankut’tan Alanyaspor’a Cevap

Multigrup Alanyaspor Kulübü tarafından kendisi hakkında yapılan açıklamalara cevap veren Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, “22 senelik idarecilik yaşamımda, hiç bir camiayı hedef alan bir açıklamam olmadı” dedi.
Başkan Tankut, kulübün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, şahsım ve kulübüm hakkında sarf edilen çirkin iddialarını ispat etmeye davet ettiğini söyleyerek, şu ifadelere yer verdi:
“22 senelik idarecilik yaşamımda, hiç bir camiayı hedef alan bir açıklamam olmadı. Ama geldiğimiz şu pozisyonda başkanlık yaptığım camianın da haklarını korumak görevim. Hiç bir açıklamamı kişiselleştirmedim. Hiç kimseye de veremeyecek bir cevabım olamaz. Benim, Ferudun Tankut olarak yaşamımdaki ilkem doğruluk ve dürüstlük olup bundan sonra da böyle olacaktır. Ancak ortada sadece son maçta bile yapılan hakem hataları ve saha olayları gibi herkesin gördüğü bir realite varken, Alanyaspor Kulübü’nü; 10.05.2016 tarihli basın açıklamasında, şahsım ve kulübüm hakkında sarf edilen çirkin iddialarını ispat etmeye davet ediyorum. Benim tek temennim Türk futbolunun geldiği bu noktada PTT 1. Lig’de son maçların hatalardan arınmış ve adilce oynanması, hak edenin bir üst lige çıkması ve 1 yıllık emeklerin zai olmamasıdır. Bu temennilerle Cumartesi oynanacak tüm müsabakalarda ki hakemlere ve takımlarımıza başarılar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim9
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Nisan, 2026 13:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Belediyesi 4 Sözleşmeli Personel Alacak

Safranbolu Belediyesi, bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlk defa atanmak üzere gerçekleştirilecek alımlar için son başvuru tarihi 13 Mayıs 2026 olarak açıklandı.

Belediye tarafından yayımlanan ilana göre, alımlar 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49. maddesi ile ilgili yönetmelik hükümleri çerçevesinde yapılacak. Adayların, belirlenen unvanlara göre gerekli nitelikleri taşımasının yanı sıra 2024 KPSS (B grubu) sınavından belirtilen puan türünde asgari puanı almış olması gerekiyor.

Başvuru şartları açıklandı

Başvuruda bulunacak adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, belirli suçlardan hüküm giymemiş olması ve görevini yapmasına engel bir sağlık sorununun bulunmaması gibi genel şartları taşıması gerekiyor. Erkek adaylar için askerlik şartı da aranıyor.

Öte yandan adayların ilgili öğrenim şartını sağlaması, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve ilan edilen pozisyona uygun nitelikleri taşıması gerekiyor.

Başvurular 11-13 Mayıs’ta

Başvurular 11-13 Mayıs 2026 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını:

  • Elektronik ortamda belediyenin e-posta adresi üzerinden,
  • Şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla gerçekleştirebilecek.

Başvuru sırasında kimlik fotokopisi, diploma, KPSS sonuç belgesi, biyometrik fotoğraf ve sürücü belgesi gibi belgelerin ibraz edilmesi istenecek.

Sözlü sınav 15 Haziran’da

Başvuruların ardından adaylar KPSS puanına göre sıralanacak ve her kadro için 5 katı aday sözlü sınava çağrılacak. Sınava girmeye hak kazananlar 22 Mayıs 2026 tarihinde belediyenin resmi internet sitesinden ilan edilecek.

Sözlü sınav ise 15 Haziran 2026 tarihinde Safranbolu Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Sınavda adaylara;

  • Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
  • Mahalli idareler mevzuatı
  • Mesleki bilgi

konularından sorular yöneltilecek.

Başarı puanı nasıl hesaplanacak?

Adayların başarı puanı, sözlü sınav puanı ile KPSS puanının ortalaması alınarak belirlenecek. En yüksek puandan başlanarak asıl ve yedek aday listesi oluşturulacak ve sonuçlar belediyenin internet sitesinden ilan edilecek.

Belediye yetkilileri, başvurularda eksik belge sunan ya da şartları taşımayan adayların değerlendirmeye alınmayacağını belirtti.

3 000001

Bizi sosyal medyadan takip edin