Karabük Postası tarafından
11 Mayıs, 2016 13:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Tankut’tan Alanyaspor’a Cevap

Multigrup Alanyaspor Kulübü tarafından kendisi hakkında yapılan açıklamalara cevap veren Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "22 senelik idarecilik yaşamımda, hiç bir camiayı hedef alan bir açıklamam olmadı" dedi. Başkan Tankut, kulübün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, şahsım ve kulübüm hakkında sarf edilen çirkin iddialarını ispat etmeye davet ettiğini söyleyerek, şu ifadelere yer verdi: “22 senelik idarecilik yaşamımda, hiç bir camiayı hedef alan bir açıklamam olmadı. Ama geldiğimiz şu pozisyonda başkanlık yaptığım camianın da haklarını korumak görevim. Hiç bir açıklamamı kişiselleştirmedim. Hiç kimseye de veremeyecek bir cevabım olamaz. Benim, Ferudun Tankut olarak yaşamımdaki ilkem doğruluk ve dürüstlük olup bundan sonra da böyle olacaktır. Ancak ortada sadece son maçta bile yapılan hakem hataları ve saha olayları gibi herkesin gördüğü bir realite varken, Alanyaspor Kulübü'nü; 10.05.2016 tarihli basın açıklamasında, şahsım ve kulübüm hakkında sarf edilen çirkin iddialarını ispat etmeye davet ediyorum. Benim tek temennim Türk futbolunun geldiği bu noktada PTT 1. Lig'de son maçların hatalardan arınmış ve adilce oynanması, hak edenin bir üst lige çıkması ve 1 yıllık emeklerin zai olmamasıdır. Bu temennilerle Cumartesi oynanacak tüm müsabakalarda ki hakemlere ve takımlarımıza başarılar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin