Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 5 yılda yapılan yatırım ve hizmetlerle alakalı bilgilendirmede bulundu.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 2019-2024 yılları arasında tarihi kente kazandırılan yatırım ve hizmetleri değerlendirmek üzere toplantı düzenledi. Leyla Dizdar Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, siyasi parti temsilcileri, dernek, oda, STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan Başkan Köse göreve geldiği günden bu yana tarihi ve kültürel mirası korumak ve tanıtmak, sosyal belediyecilik anlayışıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri desteklemek, altyapı, ulaşım, temizlik, park ve bahçeler, çevre ve şehircilik alanlarındaki projeleri görsel sunum eşliğinde katılımcılara anlattı.
Safranbolu Belediyesinin yıllık gelirinin 650 milyon lira, borcunun 20 milyon liraya düşürülmesinde kredi kullanarak borçlanmak yerine şantiyelerde yapılan ahşaptan, metale, asfalttan seraya kadar gerçekleştirdikleri üretimler sayesinde ortaya çıktığını aktaran Köse, şeffaf bir belediyecilik sergilediklerini kaydetti.
Program yapılan ile sona erdi.


0
Başkan Köse 5 yıllık hizmetlerini anlattı
0
0
Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

