Karabük Postası tarafından
07 Aralık, 2016 07:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’da FETÖ’den adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı

BARTIN merkezli 4 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 17 kişiden 3'ü tutuklandı. Bartın Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele şube ekipleri tarafından 30 Kasım'da Bartın merkezli 4 ilde FETÖ/PDY üyesi olduğu ileri sürülen akademisyenlere yönelik operasyon yapılmış ve 17 kişi gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 17 kişiden 14 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken M.A.I ve F.C D.A tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin