Bartın'da FETÖ şüphelilerinin yargılanması başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ekim, 2016 07:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da FETÖ şüphelilerinin yargılanması başladı

BARTIN ’da Mayıs ayında yapılan FETÖ/PDY ope rasyonu kapsamında tutuklanan 17 kişi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılanların yargılan masına devam edildi. Bartın’da FETÖ/PDY tutuklusu avukat, gazeteci ve iş adamlarının yer aldığı 17 kişinin yargılanmaları na başlandı. Bartın Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan ve tutuklu olan bazı sanıkların telekonferans sistemiyle katıldıkları ilk duruşmada mahkeme heyeti, sanıkların alınan savunmalarının ardından tutuksuz yargılanan 4 kişinin daha tutuklanmasına karar verdi. Sanıklardan ikisi ceza evine gönderilirken, duruşmaya katılmayan 2 sanık için ise yakalama kararı çıkartıldı. Mahkeme heyeti daha sonra duruşmayı 22 Kasım tarihine erteledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte garaja park edilen elektrikli bisiklet yandi FLRU9HzG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te garaja park edilen elektrikli bisiklet yandı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bir evin altındaki garaja park edilen elektrikli bisiklet çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesi Sahil Sokak’ta meydana gelen olayda, bir vatandaşa ait elektrikli bisiklet park halindeyken alev aldı. Evin altındaki garajda çıkan yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Devrek Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekiplerin müdahalesiyle alevler eve sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangında bisiklet kullanılamaz hale gelirken, itfaiye ekipleri olayla ilgili tutanak tuttu.

Bizi sosyal medyadan takip edin