Bartın OSB toplantısı yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2016 07:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın OSB toplantısı yapıldı

BARTIN Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı toplantısı yapıldı. Organize Sanayi Bölgesi 2016 yılı faaliyetleri ve 2017 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği Bartın OSB yönetim kurulu toplantısı Vali Nusret Dirim başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Yönetim Kurulu önce OSB Başkan Vekili Cihat Çakır’ın istifasını değerlendirdi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini de bırakan Çakır’ın istifası nedeniyle boşalan OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun görevlendirildiği açıklandı. OSB Yönetim Kurulu toplantısında, geçmiş yılların değerlendirilmesi ve OSB bölgesinin gelecek vizyonuna ilişkin durumu hakkında Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu tarafından Vali Nusret Dirim ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fqfqfqf
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

SoGreen ve 2026 kalkınma programı Karabük’te anlatıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ev sahipliğinde, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle “Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş (SoGreen) Projesi Geri Ödemeli Finansman ve 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak destek mekanizmaları ve yatırım fırsatları hakkında katılımcılara kapsamlı bilgi verildi. 2026 yılı için güncellenen yatırım başlıkları ve başvuru süreçlerine ilişkin genel çerçevenin sunulduğu etkinlikte, programın sağladığı teşvik unsurları, başvuru koşulları ve Karabük özelinde öne çıkan yatırım alanları da özetlendi.

BAKKA Yenilik ve Rekabetçilik Birimi yetkilisi Alper Erenler tarafından yapılan sunumda ise Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş (SoGreen) Projesi Geri Ödemeli Finansman Programı detaylandırıldı. Programın amacı ve öncelikleri ile yararlanabilecek ve yararlanamayacak sektörler paylaşılırken, son başvuru tarihinin 8 Mayıs 2026 olduğu belirtildi. Desteklenecek sektörler arasında imalat, turizm ve bitkisel üretim alanlarının yer aldığı ifade edildi.

Ayrıca 2026 Yılı Fizibilite Desteği Programı hakkında da bilgilendirme yapıldı. Programın amacı, başvuru yapabilecek kurum ve kuruluşlar ile öncelikli destek alanlarına ilişkin temel başlıklar katılımcılarla paylaşıldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantıya katılım sağlayan tüm kurum ve sektör temsilcileri ile BAKKA yetkililerine teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin