Balık Hırsızı Çocuklar Yakalandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Kasım, 2016 14:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Balık Hırsızı Çocuklar Yakalandı

Karabük’te hırsızlık için girdikleri balıkçı dükkanında kasayı açamayınca balık çalarak kaçan 2 çocuk, polis tarafından yakalandı.
Geçtiğimiz ekim ayında Karabük’te girdikleri balıkçı dükkanında çelik kasayı açamayınca derin dondurucuda bulunan balıkları alarak kayıplara karışan 2 çocuğun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinden yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlatmıştı. Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırmada kent genelinde 8 farklı iş yerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen D.A. (12) ve L.B.N (11) yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen çocuklardan D.A. tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 11 yaşındaki L.B.N. ise serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim3 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 13:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya’dan yaşlılara “vefa” ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Çetinkaya, ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet etti.
Talep ve önerileri dinleyen Çetinkaya, kanun ve mevzuat çerçevesinde uygun olan isteklerin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Vefanın sadece bir söz değil, bir duruş olduğunu ifade eden Çetinkaya, büyüklerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı.
Karabük Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAMER personelinin huzurevini düzenli olarak ziyaret ettiğini aktaran Çetinkaya, “Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizler bu ülkeye, bu şehre yıllarca hizmet ettiniz. Bundan sonra bizler de sizlerin huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Vefa, bizim anlayışımızda sözde değil özdedir.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette huzurevi sakinleri şarkılar söyleyip şiirler okurken, Çetinkaya da bu anlara eşlik etti. Program sonunda huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.
Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile kurum ve birim müdürleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin