Ankara Caddesinde Baskı Beton Kaldırım Çalışmaları - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ağustos, 2016 14:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Ankara Caddesinde Baskı Beton Kaldırım Çalışmaları

 

Kent merkezinde yıpranan ve zarar gören kaldırımlar Karabük Belediyesi tarafından yeniden yapılıyor.

Karabük Belediyesi ekipleri, Ankara Caddesinde vatandaşların takılıp düşmelerine ya da yağmur sularının üzerlerine sıçramasına neden olan kaldırım taşlarının tamamını söküp yerine baskı beton kaldırım yapıyor. Gürültü ve tozdan vatandaşların ve esnafların rahatsız olmamaları için Belediye ekipleri gece de çalışmalarına devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
4
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
09 Nisan, 2026 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

KARÇEV Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

Karabük Çevre Hizmetleri Birliği (KARÇEV) Olağan Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı Vali Oktay Çağatay, başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya, Birlik Meclis Üyeleri; Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda; çevre hizmetlerinin etkinliği, atık yönetimi uygulamaları ve yerel yönetimlerle sürdürülen iş birliği çalışmaları ele alındı.

Vali Oktay Çağatay, çevre hizmetlerinin planlı ve sürdürülebilir bir anlayışla yürütülmesinin önemine dikkat çekerek, “Doğal kaynakların korunması ve çevresel hizmetlerin etkin şekilde sunulması büyük önem taşımaktadır. KARÇEV’in yürüttüğü çalışmalar, ilimizde çevre yönetiminin güçlendirilmesine önemli katkılar sağlamaktadır.” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin