karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
akcakocada balikcilarin aglari doldu 9 kiloluk levrek yakalandi GCd2tx98
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Aralık, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Akçakoca’da balıkçıların ağları doldu, 9 kiloluk levrek yakalandı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına birbirinden farklı cinsler takıldı. Ağlardan kırlangıç, pisi ve tam 9 kilo tartısında dev bir Karadeniz levreği çıktı.
Batı Karadeniz’in beğenilen kıyı ilçesi Akçakoca’da balıkçılar, av döneminde bereketli bir gün geçirdi. Gece saatlerinde denize açılan balıkçıların ağlarına kırlangıç balığı, pisi balığı ve tam 9 kilo yükünde dev bir Karadeniz levreği takıldı. Bu balık çeşitliliği, hem balıkçıların yüzünü güldürdü hem de tezgahları şenlendirdi.
Avlanan balıklar, farklı fiyatlarla satışa sunuldu. Bilhassa 9 kilo tartısındaki Karadeniz levreği kilogramı 650 TL’den alıcı bulurken, kırlangıç balığı 350 TL, pisi balığı ise 400 TL’den satışa çıkarıldı. Birebir tezgahlarda hamsi, barbun, mezgit ve palamut 200 liradan, istavrit ise 100 liradan satışa sunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin