Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yenice  HEM’de yıl sonu sergisi açıldı

Yenice Yayın: 10.06.2021 12:18
Yazar:
Yenice  HEM’de yıl sonu sergisi açıldı

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) dikiş-nakış ve el sanatları kursunun yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

Yenice Belediyesi tarafından Terminal üstünde tahsis edilen binada yapılan açılışa Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, Yenice Belediye Başkanı  Zeki Çaylı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, protokol üyeleri  ile kursiyerler katıldı.

Sergi açılışı öncesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Köseoğlu  tarafından katılımcılara  bilgilendirme yapıldı.  Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve protokol üyeleri , serginin açılış kurdelesini kestikten sonra sergiyi gezerek ürünleri inceledi.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı yaptığı açıklamada; “İlçemizdeki bayanlara Yenice Belediyesi olarak tahsis ettiğimiz binada Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan dikiş-nakış ve el sanatları kursunun yıl sonu sergisinin açılışına katıldık. Yıl sonu sergisinde el emeği göz nuru ile üretilen birbirinden güzel ürünleri inceleyerek bilgi aldık. Serginin yapılmasında emeği geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’müze ,usta öğreticimiz Sevim Ören ve kursiyerlerimizi tebrik ediyor,bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediye olarak bayanlarımıza yönelik bu tarz etkinliklerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rus turistler 3 ay aranın ardından tekrar Samsun’da

Ekonomi Yayın: 27.04.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, 3 aylık aranın ardından 898 Rus turistle Samsun Limanı’na demirledi.

Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, 898’i Rus turist olmak üzere mürettebatı ile birlikte toplam bin 336 kişilik kafilesi ile Samsun’a geldi. En son 18 Ocak’ta Samsun’a turistleri getiren kruvaziyer gemi, bakımlarının tamamlanmasının ardından dün Amasra’dan yola çıkarak, bugün tekrar Samsun’u ziyaret etti.
“Samsun’dan sevdiklerimize hediyeler alacağız”
Rusya’nın Sochi Limanı’ndan demir aldıktan sonra Türkiye’deki bazı illeri gezen Rus turistler, bu sabah geldikleri Samsun’da akşama kadar vakit geçirip, alışveriş yapacaklar. Aylar sonra Samsun’a ayak basan turistler, “Samsun’a geldiğimiz için çok mutluyuz. Burası çok güzel bir şehir. Tarihi yerleri ve şehri gezeceğiz. Sevdiklerimize hediyeler alacağız” ifadelerini kullandılar.
Ocak ayında bakıma alınan ve 3 ay Samsun’a gelmeyen kruvaziyer geminin, bundan sonraki süreçte 2 haftada bir Samsun’a geleceği öğrenildi. Geminin akşam saatlerinde Samsun’dan ayrılarak Trabzon’a gideceği belirtildi.
(ED-