Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Eflani Belediyesinden işçi maaşlarına zam

Gündem Yayın: 24.02.2021 11:18
Yazar:
Eflani Belediyesinden işçi maaşlarına zam

Eflani Belediyesinde çalışan kadrolu işçiler ve  Belediye personel şirketinde çalışan işçilerin maaşlarına zam yapıldı.

Emeğin karşılığını vermek adına tüm imkanları zorladıklarını ifade eden Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul;

“Belediye personelimizin ücretlerini günün şartlarına uygun hale getirmek için yaptığımız değerlendirme sonucu, kadrolu personelimize ilk altı ay için % 11, Belediye personel şirketimizde çalışan personelimize ilk altı ay için % 15, ikinci altı ay için % 10 zam yapılmasına ve ilave olarak 15’er yevmiye ikramiye verilmesine karar verdik. Personelimizin durumunu ayrı ayrı değerlendirdik güncelleştirme, iyileştirme ve emeğin karşılığını vermek adına bütün imkanlarımızı zorladık. Zannediyorum personelimizin yüzünü güldürmeyi başardık hayırlı uğurlu olsun.

Belediyemizde memur, sözleşmeli memur, kadrolu işçi ve personel şirketimizde çalışan olmak üzere toplam 21 personelimiz bulunuyor. Göreve seçildiğimiz (2004) yılından bu güne tam onyedi senedir ne bir kuruş eksik ne bir dakika geç bırakmadık, alın terleri kurumadan emeklerinin karşılığını ödedik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışma barışı ve huzurunu korumaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Öğrenciler ormandaki yanıcı materyalleri temizledi

Dünya Yayın: 05.05.2024 08:24
İhlas Haber Ajansı
Öğrenciler ormandaki yanıcı materyalleri temizledi

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan “Orman Benim” kampanyası çerçevesinde Karabük’te öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Çamlık Kent Ormanı’nda orman yangınlarına yönelik önleyici tedbirler çerçevesinde ’Orman Benim’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Erol Özkan, Orman İşletme Müdürü Aydın Kırımlı ve personeller ve öğrenciler katıldı.

Orman yangınlarının önlenmesi, muhtemel yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi, vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler ile diğer katılımcılar yangına sebebiyet verebilecek kuru dal parçaları ve atıkları topladı.

Etkinliğin, ormanlardaki yanıcı materyallerin azaltılmasına yönelik yapıldığını belirten Orman İşletme Müdürü Kırımlı, “Orman yangınlarının yüzde 90’ı insan kaynaklı. Özellikle son yıllarda Akdeniz ve Ege bölgelerinde çok büyük yangınlar çıktı. Halkımıza ormanların bizlere emanet olduğu bilincini oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Öğrencilerden Berat Aslan da ormanları çok sevdiğini ifade ederek, etkinliğe katıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Aslan, orman yangınlarına karşı dikkatli olunması noktasında yapılması gerekenlere değindi.