Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Üzülmez Deresi’nde Kefal İstilası

Zonguldak Yayın: 08.10.2014 08:49
Yazar:
Üzülmez Deresi’nde Kefal İstilası

ZONGULDAK ’ta kent merkezini bölen Üzülmez Deresi olarak bilinen dere kefallerin akınına uğradı. Balıkların su yüzeyinde gözle görülür şekilde çok olması vatandaşları şaşırttı. Üzülmez Deresi’nde balık yoğunluğu olduğu haberini alan amatör balıkçılar oltalarını aldıkları gibi üzülmez deresine akın etti. Neredeyse elle bile tutulabilecek kadar çok olan balıklar bir bir balıkçıların oltasına takıldı. Kefal balığının uygun tekniklerde pişirildiğinde çok lezzetli bir balık olduğunu belirten amatör balıkçı Şafak Çetindağ “Zonguldak’ta bu şekilde kefal bolluğunun olması bizim için büyük bir nimet. Kurban kesemedik bu nede nle kırmızı et yiyemiyoruz. Bu gün de burada balığın bol olması bizi çok mutlu etti. Çok şükür bu akşam da ocağımızda pişirecek bir şey bulduk” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Dahil 77 İlde “SİBERGÖZ-37”  Operasyonu

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:40
Karabük Dahil 77 İlde “SİBERGÖZ-37”  Operasyonu

Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Karabük’ün de bulunduğu  77 ilde düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 77 ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüphelinin yakalandığını kaydetti.
“En hassas olduğumuz konuların başında çocuklarımızı korumak geliyor. Kara Vatan’da olduğu gibi Siber Vatan’da da sanal devriyelerimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında” diyen Bakan Yerlikaya, operasyonla ilgili şu ayrıntıları paylaştı:
“Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak ve Bayburt olmak üzere toplam 77 ilde düzenlenen ‘SİBERGÖZ-37’ operasyonlarında şüphelilerin; CPS (Çocuk Koruma Sistemi) ve NCMEC (Ulusal Kayıp ve İstismara Uğramış Çocuklar Merkezi) isimli uluslararası kuruluşlarla yapılan çalışmalar sonucu; çocuklara ait cinsel içerikli fotoğrafları ve videoları bilgisayar ortamında indirdikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.”