Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KARDEMİR’de Bayramlaşma

Gündem Yayın: 07.10.2014 13:42
Yazar:
KARDEMİR’de Bayramlaşma

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç ve Genel Müdürü Fadıl Demirel ile AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci bir saatte bin 500 işçi ile tek tek tokalaşarak bayramlaştı. 

KARDEMİR Haddehane Meydanı’nda her bayram yapılan bayramlaşma törenine, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç, Genel Müdürü Fadıl Demirel, Genel Müdür yardımcıları, Kısım amirleri ile Çelik – İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel, Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören ve sendika yöneticileri ile KARDEMİR işçileri katıldı. Başkan vekili Güleç ve Genel Müdür Demirel 4-12 vardiyası için otobüslerle KARDEMİR Haddehane Meydanı’na gelen işçiler ile 8-4 vardiyasından çıkan yaklaşık bin 500 civarında işçi ile tek tek tokalaştı.
Bayramlaşmada ayrıca işçilere 40 kilo çikolata ikramında bulunulduğu öğrenildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Gündem Yayın: 28.04.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Rize’de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Rize’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde, Rize Merkez ve İyidere ilçesinde 6 farklı adreste operasyon gerçekleştirildi. 6 şahsa yönelik KOM, JASAT ve Asayiş Timlerinin katılımı ile adreslerde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 86 adet tabanca fişeği, 2 adet ruhsatsız yivli av tüfeği, 25 adet piyade tüfeği mermisi, 2 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeği, 139 gram kubar esrar maddesi, 15 gram toz esrar maddesi 37 kök kenevir bitkisi, 2 esrar öğütme aparatı, 2 adet uyuşturucu içme aparatı ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Yapılan Aramalarda yakalanan 5 şüpheli hakkında adli soruşturma başlatılırken, 1 şüpheli şahsın yakalanması için çalışılıyor.

Paylaş: