Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Barınak Kışa Hazır

Safranbolu Yayın: 29.09.2014 16:44
Yazar:
Barınak Kışa Hazır

2011 Yılında sokak hayvanlarının rehabilitasyonları, sahiplendirilmeleri,  bakıma muhtaç ve tedavilerinin de anında yapılabilmeleri amacı ile kurulan, Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi kış aylarının yaklaşması ile birlikte kışa hazırlık çalışmalarını tamamladı.

Yalnızca belediye ekiplerinin değil, vatandaşların da tedavi için getirdikleri sahipsiz sokak hayvanlarının barındığı, gerekli tedavilerinin yapıldığı barınakta özellikle yavru köpeklerin kışı rahat geçirebilmeleri için ısıtıcıların hazır olduğunu belirten barınak yetkilileri Ameliyathaneye kadar her şekilde hazır olduklarını belirttiler.

Sosyal belediyeciliğin her dönemde en güzel örneklerinin sergilendiği Safranbolu’da sokak hayvanlarının da rehabilitasyon merkezinde gerekli tedavilerinin kurulan modern ameliyathanede gerçekleştirilebildiğini söyleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımız, Cenabı Hakkın yarattığı her canlıya olan saygı ve sevgimiz ile Safranbolu’muza hizmet etmeye, bu kapsamda sokak hayvanlarının da rehabilitesi ile bizzat ilgilenmeye devam ediyoruz. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte merkezimizdeki çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Arazi anlaşmazlığından 74 yaşındaki komşusunu bıçakladı

Gündem Yayın: 08.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da bir kişi arazi anlaşmazlığı tartışmasında 74 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesinin kırsal mahallesi Kabadüz’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Resul D. (55) aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan komşusu Ahmet K.’yi (75) karnından bıçakladı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı Ahmet K., tedavi altına alındı. Resul D. ise Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş: