Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Belediyeden Bank ve Çiçeklendirme Çalışmaları

Safranbolu Yayın: 24.09.2014 14:27
Yazar:
Belediyeden Bank ve Çiçeklendirme Çalışmaları

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Amirliği ekipleri, Flamingo ve Sadri Artunç Caddeleri’nde bank yerleştirme ile çiçeklendirme çalışması yapmaya devam ediyor.

Flamingo ve Sadri Artunç Caddeleri’nde 30’ a yakın bank ve çiçeklendirme işleminin yapıldığını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ İki gündür Park ve Bahçeler Amirliği ekiplerimiz belirlenen noktalarda bank çalışması ve bankların yanında da çiçeklendirme çalışması yapıyor. Genelde ise belirlenen caddelerimize toplamda 50’ ye yakın bu şekilde çalışma yapılacak. Burada önemli olan vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Şunda yapmış olduğumuz bu çalışma, 2 gün içerisinde çok olumlu tepkiler aldı. Safranbolulu hemşerilerimiz sabah yürüyüşlerinin ardından, çarşıda yorulduklarında bu banklarda oturup dinlenebilecekler. Caddelere hem bank yapılıyor ve yanına da çiçeklendirme yapılıyor. Hem göze hoş geliyor hem de vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: