Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

TÜED’den Yeni Bir İndirim Anlaşması Daha

Gündem Yayın: 19.09.2014 14:58
Yazar:
TÜED’den Yeni Bir İndirim Anlaşması Daha

Emekliler Derneği Marketlerle indirim anlaşması yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Esentepe ve 100. Yıl’da hizmet veren Güneş Market ile yüzde 5’lik indirim anlaşması yapıldı.

Emekliler Derneği Karabük Şubesinde imzalanan protokol ile Güneş Marketten alış veriş yapan emekliler dernek üyelik kartını göstermeleri halinde yüzde 5’lik indirimden faydalanabilecekler. Daha öncede bir çok firma ile indirim anlaşması yaptıklarını belirten Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut anlaşma sonrası yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar emeklilerimizin sofrasına nasıl bir dilim ekmek daha fazla koyarız anlayışı ile hizmet ediyoruz. Derneğimize üye olan emeklilerimiz için marketler, hastane otobüs firması ve bazı düğün salonları ile anlaşma yaparak indirimler yapmıştı. Bu çerçevede bugün de Esentepe ve 100. Yıl Mahallesinde hizmet veren Güneş Market ile anlaşma yapıp emeklilerimizin bu marketten alış veriş yapması halinde yüzde 5 indirim kolaylığı sağladık. Derneğimize üye olan emeklilerimize  dernek kartını göstererek yapmış olduğu alışverişlerden yüzde beş indirim yapılacaktır. Yine bunun yanı sıra Aladağ’da bulunan Aladağ düğün salonu ile de anlaşma yapıp emeklilerimizin çocuklarına düğün yapmaları halinde yüzde 10’luk bir indirim sağlamış olduk” dedi

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Eskipazar Yayın: 08.05.2024 20:49
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Eskipazar ilçesinde icra edilen faaliyette 1 şahsın aracında ve ikametinde arama yapıldı. Aramada hassas terazi, 109,56 gram kenevir bitkisi tohumu, 9,26 gram toz esrar, 5 parça halinde alüminyum folyo içerisinde 10,77 gra metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, sigara sarma kağıdı ve ambalajlama paketirulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.