Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük Emniyeti Yeni Binaya Taşınmaya Başladı

Gündem Yayın: 30.08.2014 16:33
Yazar:

Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, hafta başından itibaren Üniversite mahallesine yapılan yeni hizmet binalarına hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı.
Uzun süredir yapımı devam eden Karabük Emniyet Müdürlüğü binası tamamladı. Tespit edilen eksikliklerin giderilmesinin ardından Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki birimler yeni binaya taşınmaya başladı.
Karabük Emniyet Müdürü Tezsever, halka daha modern ve iyi binalarda hizmet vereceklerini söyleyerek, “ Yeni binamızda inşaatlar bittikten sonra baya bir eksikliklerimiz vardı. Konferans salonunu yeniden yaptırdık. Eksiklilerimizi tamamladık ve şimdide genel olarak bitmiş düzeyde. Tüm birimlerimizle birlikte aynı anda taşınma işlemini başlattık. Pazartesi gününden itibaren yeni binamızda olacağız. Şu anki mevcut binalarımıza ise Çevik Kuvvet ile 3 Nisan Polis Merkezini taşıyacağız. Şehir içi Trafik Müdürlüğümüzü de yeni binaya taşıyoruz. Daha modern, iyi ve güzel binalarda halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gecenin hayaleti gündüz görüntülendi

Dünya Yayın: 28.04.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Gecenin hayaleti gündüz görüntülendi

Tokat’ta gecenin hayaleti olarak adlandırılan bir vaşak gün ışığında fotokapanla görüntülendi.

Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından nesli tükenmekte olan canlılar arasında kırmızı listede gösterilen vaşaklar son yıllarda sıklıkla görülmeye başlandı. Yaban hayatı araştırmacısı Kenan Kesmez, Canik Dağları’nın eteklerine yerleştirdiği fotokapanla gizlenmekteki ustalığıyla ormanın hayaleti olarak da bilinen bir vaşağı görüntülemeyi başardı.

Paylaş: