Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Seyyar Konkasör Safranbolu’da Seri Üretimine Başladı

Safranbolu Yayın: 30.08.2014 06:22
Yazar:
Seyyar Konkasör Safranbolu’da Seri Üretimine Başladı

İl Özel İdare tarafından geçtiğimiz ay satın alınarak hizmete giren Seyyar Konkasör Kahyalar Köyü Piriçler mahallesindeki 2 haftalık üretiminden sonra Safranbolu ilçesi Karacapınar Köyü sınırları içerisindeki mermer ocağına taşınarak üretime başladı.  İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun; “Amacımız  ilçelerde 1’er haftalık çalışma ile her ilçe için 5.000 Ton malzeme üretip, 6 ilçede toplam 30.000 Ton malzeme hazırlanarak  ilçelerin  ihtiyaçları karşılamak” dedi

Seyyar Konkasörün Safranbolu ilçesinde üretime başlaması nedeniyle Genel Sekreter Mehmet Uzun beraberinde, tatil  için Safranbolu’ya gelen eski Safranbolu Kaymakamı şimdi Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Sözün, Ahmet Cengiz, Safranbolu Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal, Safranbolu İlçe Özel İdare Müdürü Selim Toksöz, Köy Muhtarları ile birlikte Karacapınar Köyü Mermer sahasına giderek bir süre çalışmaları yerinde izlediler. İl Özel İdare Genel Sekreter Mehmet Uzun;  Seyyar konkasör ile seri üretime başlandığını belirterek, Safranbolu Köy Muhtarlarına göstermiş oldukları  ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, yapılacak bu üretim ile köy yollarının kalitesinin yükseleceğini söyledi. 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: