Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ovacık’ta 2 ev alevlere teslim oldu 

Ovacık Yayın: 31.12.2018 12:59
Yazar:
Ovacık’ta 2 ev alevlere teslim oldu 

Ovacık ilçesinde çıkan yangında birbirine bitişik iki ahşap kül oldu.
Edinilen bilgiye göre, Ambarözü köyünde kullanılmayan Rıfat Yılmaz’a ait ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, Kadir Yücel ait eve de sıçradı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Ovacık Belediyesine ait itfaiye ekipleri ile Orman İşletmeye ait arazözler sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonrası yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında tamamen yanan evler küle dönerken, jandarma ekipleri yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hem İş Güvenliğini Hem de Canını Hiçe Saydı

Karabük Yayın: 07.05.2024 15:32
İhlas Haber Ajansı
Hem İş Güvenliğini Hem de Canını Hiçe Saydı

Karabük’te millet bahçesi yapımının devam ettiği şantiye alanında bir kişinin iş makinesinin kepçe kısmında yaptığı tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay, Kent Meydanında meydana geldi. Millet Bahçesi projesinin yapımının devam ettiği şantiye alanında bir kişi iş makinesinin kepçesi ile taşınan dolabın üzerine yatarak yolculuk yaptı. İş güvenliğini ve canını tehlikeye atan kişinin o anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

AW198460 02 jpg