Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabükspor’a Ukraynalı Hakem

Spor Yayın: 26.08.2014 10:02
Yazar:
Karabükspor’a Ukraynalı Hakem

Saint-Etienne ile Kardemir Karabükspor arasında yapılacak play-off eleme turu rövanş maçını Ukraynalı hakem Aranovskyi yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kardemir Karabükspor’un, Fransa’nın St.Etienne takımı ile 28 Ağustos Perşembe günü oynayacağı play-off turu rövanş maçının hakemleri açıklandı.

Fransa’nın Saint-Etienne kenti Geoffroy-Guichard Stadyumu’nda TSİ 21.30’da başlayacak karşılaşmayı Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Ievgenii Aranovskyi yönetecek. Oleksandr Korniyko ve Volodymyr Volodin’in yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Anatoliy Abdula  olacak

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği

Manşet Yayın: 04.05.2024 15:01
UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde ve Cittaslow kategorisinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hafta sonu hareketliliği devam ediyor.
Tarihi, han, hamam ve konakları ile ünlü Safranbolu’da yaşanan hafta sonu hareketliliği sürüyor.
Genellikle üç katlı, 6-8 odalı, ihtiyaçlara uygun tasarlanmış, estetik biçimde şekillendirilmiş tarihi konaklarıyla ünlü Safranbolu, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor.
Tarihi çarşının Arnavut kaldırımlı sokaklarında dolaşıp, müze ve konakları gezen tatilciler, Hıdırlık Tepesi’nden şehir manzarasını seyretme imkanı yakalıyor.