Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya; “Safranbolu Çok Güzel Bir Şehir”

Safranbolu Yayın: 22.08.2014 14:47
Yazar:
Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya; “Safranbolu Çok Güzel Bir Şehir”

Bartın’ın Kumluca İlçesi Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya Safranbolu’ya gelerek Tarihi ve Turistik mekânları ziyaret etti.

Safranbolu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelinin eşlik ettiği Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, Safranbolu’nun tarihi ve doğal güzellikleri ile çok güzel bir şehir olduğunu söyledi.

Tarihi çarşı gezisi sırasında bir açıklama yapan Başkan Çetinkaya; “ UNESCO Dünya mirası olmayı fazlası ile hak eden Safranbolu’nun bu güne dek çok güzel bir şekilde korunduğunu görüyoruz. Özellikle son yıllarda yapılan restorasyon ve özellikle vatandaşların bilinçlendirilmesi ile ortaya çıkan tablo gerçekten görülmeye değer. Ben öncelikle böylesi muhteşem bir şehri layığı ile koruyan ve yaptığı önemli çalışmalar ile Safranbolu adını yurt içi ve yurt dışında duran Belediye Başkanımız Sayın Necdet Aksoy Beyefendi ile yaşadığı şehri yarınlara miras olarak bırakma noktasında oldukça bilinçli olan Safranbolu halkını kutluyorum” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gecenin hayaleti gündüz görüntülendi

Dünya Yayın: 28.04.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Gecenin hayaleti gündüz görüntülendi

Tokat’ta gecenin hayaleti olarak adlandırılan bir vaşak gün ışığında fotokapanla görüntülendi.

Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından nesli tükenmekte olan canlılar arasında kırmızı listede gösterilen vaşaklar son yıllarda sıklıkla görülmeye başlandı. Yaban hayatı araştırmacısı Kenan Kesmez, Canik Dağları’nın eteklerine yerleştirdiği fotokapanla gizlenmekteki ustalığıyla ormanın hayaleti olarak da bilinen bir vaşağı görüntülemeyi başardı.

Paylaş: