Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Belediye Asfalt ve Kaldırım Çalışmasına Hız Verdi

Gündem Yayın: 22.08.2014 14:46
Yazar:
Belediye Asfalt ve Kaldırım Çalışmasına Hız Verdi

Karabük Belediyesi, yaz aylarında eriyen asfaltlar ile bozulmuş kaldırımların düzenlenmesi çalışmalarına devam ediyor. Yapımı devam eden 100. Yıl ve Yeşil Mahallelerinde kaldırım ve asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.

Başkan Vergili yoğun bir asfalt ve kaldırım çalışması içerisine girdiklerini söyleyerek, “İlk olarak kaldırım ve asfalt çalışmaları tamamlanmış olacak. Öncelikle eski asfalt ve bozuk olan asfaltların temizlenmesi yapılıyor. 100. Yılda okullar açılmadan kaldırım ve asfalt çalışmalarını bitirmeyi hedefliyoruz. Karabük’ün tüm caddelerini, sokaklarını ve yollarını modern bir hale getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Artık vatandaşlarımız daha konforlu yollarda istedikleri yere gidebilecekler. İnşallah hep birlikte daha güzel çalışmaları kentimize kazandırabilmenin mücadelesi içinde olacağız” dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de otelde yangın: 3 kişi dumandan etkilendi

Gündem Yayın: 01.05.2024 11:56
Düzce’de otelde yangın: 3 kişi dumandan etkilendi

Düzce’de 6 katlı otelin mutfak kısmında yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırılırken, en üst katta mahsur kalanlar iş makineleri ile kurtarıldı.

Alınan bilgilere göre, Akçakoca ilçesinde Çuhallı Çarşısı’nda bulunan 3 yıldızlı otelin zemin katında sabah saat 07.30 sıralarında belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanları gören otel yöneticileri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye Düzce ve Akçakoca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edilirken, restoran kısmında bulunan 3 otel görevlisi dumandan etkilenerek ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Akçakoca Belediyesi itfaiye ekipleri otelin 6. katında mahsur kalanları kurtaramayınca bölgeye iş makineleri istendi. İş makineleri terasta bulunan 5 kişiyi kurtardı ve bina kısa sürede tahliye edildi.

“3 personel tedbir amaçlı hastaneye kaldırılmıştır”

Yangını haber alır almaz Akçakoca ilçesine gelerek incelemelerde bulunan Düzce Valisi Selçuk Aslan, “Maalesef sabah 07.30 sıralarında itfaiyenin ön tespit bilgilerine göre elektrik panosundan bir yangın çıkmıştır. Kısa süre içerisinde hem itfaiye ekiplerimiz hem emniyet ekiplerimiz hem de sağlık ekiplerimiz olaya müdahale etmiştir. Otelimizde yangının çıkış saati itibari ile bulunan 44 odanın 14 odası dolu. 24 vatandaşımız ve 3 personel bulunuyordu. 24 müşterimizin tamamı sağlıklı bir şekilde tahliye edilmiştir. 3 personel dumandan etkilendiği için tedbir amaçlı hastanede gözetim altına alınmıştır. Hastaneden aldığımız bilgide üçünün de sağlık durumunun iyi olduğu yönündedir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı. (İHA)