Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ovacık’ta KÖYDES çalışmaları sürüyor

Ovacık Yayın: 30.10.2018 14:05
Yazar:
Ovacık’ta KÖYDES çalışmaları sürüyor

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, 2018 KÖYDES su işleri kapsamın da Avlağıkaya Köyü Merkez Mahallesi 30 tonluk depo yapım çalışmaları ve Belen Köyü Dabazali Mahallesi 10 tonluk depo ve isale hattı yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu,  Köylere Hizmet Götürme Birliği marifetiyle köylerin ihtiyaç ve taleplerini bütçe ve talep edilen konuların yerindeliği çerçevesinde köylerde yaşayan vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirilmesi adına hızla ulaştırılacağını ifade etti ve tesis edilen işlerin köylere hayırlı olmasını diledi.

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu’ya incelemelerinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yusuf Özyavuz ve İl Özel İdaresi Su Kanal Hizmetleri Ovacık sorumlusu mühendis Recep Yalçın da eşlik etti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde K.K., A.A. ve Ş.C.D.’nin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 441 adet sentetik ecza, 75 adet ecstasy hap, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet tüfek kartuşu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili K.K., A.A. ve Ş.C.D. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Paylaş: