Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çaycuma Bilimin Merkezi Olacak

Zonguldak Yayın: 20.08.2014 08:51
Yazar:
Çaycuma Bilimin Merkezi Olacak

ZONGULDAK ’ın Çaycuma ilçesinde, ‘Deneme Bilim Merkezi’ açılacak. İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Burçkin Dal, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret etti. Toplantıda başkan Kantarcı’nın göreve gelmeden önce Filyos Yaşam Alanı Projesi kapsamında vaat ettiği ‘Çaycuma Deneme Bilim Merkezi’ gündeme geldi. Başkan Kantarcı ve Burçkin Dal konu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Burçin Dal, Bilim ve Teknolojinin halka aktarılmasında önemli role sahip Çaycuma Deneme Bilim Merkezi’nin projelendirilerek hayata geçirilmesinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin söz konusu alandaki uzun yıllara dayanan tecrübesinin aktarılmasında, gereken desteğin kendilerine en yüksek seviyede verileceğini belirtti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mayıs Celbi Askerlik Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Manşet Yayın: 03.05.2024 10:37
Mayıs Celbi Askerlik Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

2024 CELP VE SEVK TARİHLERİ

Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sevk tarihleri ise şöyle;

Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1’inci Grup) 16 Mayıs 2024
Er (2’nci Grup) 27 Haziran 2024
Er (3’üncü Grup) 25 Temmuz 2024