Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Parmakları Kopan Emre İçin Zamanla Yarış

Zonguldak Yayın: 18.08.2014 07:49
Yazar:
Parmakları Kopan Emre İçin Zamanla Yarış

Makineye Parmaklarını Kaptıran 17 Yaşındaki Emre, 112 Helikopteriyle Ankara’ya Götürüldü. Talihsiz Çocuğun Parmaklarının Kurtarılması İçin Ekipler Zamanla Yarıştı

ZONGULDAK Çaycuma ilçesinde 17 yaşındaki bir çocuk çalışırken parmaklarını makineye kaptırdı. Hastaneye kaldırılan çocuğun parmaklarını kurtarmak için ekipler zamanla yarıştı. Talihsiz çocuk 112 helikopteriyle Ankara’ya sevk edildi. Çaycuma ilçesindeki bir kum çakıl işletmesinde çalışan Emre A., sağ elinin parmaklarını makineye kaptırdı. Acılar içinde yere yığılan çocuğun yardımına ilk olarak çalışanlar koştu. Parmakları kopan Emre, 112 ambulansıyla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Emre’nin kopan parmaklarının yerine dikilmesi için Ankara’ya sevk edilmesine karar verildi. Kısa süren görüşmelerin ardından 17 yaşındaki Emre A. için helikopter ambulans istendi. Emre, Zonguldak Havalimanı’na inen 112 helikopteriyle Ankara’ya götürüldü. Ankara Numune Hastanesi’ne gönderilen çocuğun tedavisi orada devam edecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

İlçe Haberleri Yayın: 02.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal beraberindeki heyetle belediye başkanları Özkan Çetinkaya ve Elif Köse ile İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe 31 Mart’ta Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Özkan Çetinkaya’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Çetinkaya, nazik ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı TSO heyetine teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe’nin, Çetinkaya’ya Atatürk tablosu hediye takdimi ile son buldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri Fehmi Erdoğan, Eyüp Öztürk, Meclis Başkan Yardımcısı Rıfat Aynacı, meclis üyeleri Hasan Cemal Şahin, Emrah Tufan ve Hacı Mehmet Gençer Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyet Başkan Köse’ye çalışmalarında başarılar dilerken, Köse de nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyet daha sonra İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.