Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük Belediyesinde Asfalt Çalışmaları

Gündem Yayın: 12.08.2014 15:13
Yazar:
Karabük Belediyesinde Asfalt Çalışmaları

Karabük’ü yaşanabilir bir İl haline getirme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Karabük Belediyesi, caddelerde asfalt çalışmasına başladı. İl genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Karabük Belediyesi, Ankara caddesinde geniş çaplı bir çalışma başlattı. Ankara Caddesinde yapılan geniş çaplı asfalt çalışması esnaflar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Asfalt çalışmalarına Ankara Caddesi ve Cuma Pazarı mevkiinden başlandığını belirten Başkan Vergili yoğun bir asfalt çalışması içerisine girdiklerini de söyleyerek; “İlk olarak kaldırım ve asfalt çalışmaları tamamlanmış olacak. Öncelikle eski asfalt ve bozuk olan asfaltların temizlenmesi yapılıyor. Asfalt çalışmamıza Ankara Caddesi ve Cuma Pazarı mevkiinde başladık. Burada bulunan alanlar asfaltlandıktan sonra, Demiryollarından Balık Pazarı tarafına asfaltlama yapıp hemen 100. Yıl Mahallesinde asfalt çalışmasına geçilecek. 100. Yıl Mahallesindeki asfalt çalışmaları yapılırken de, Atatürk Bulvarında kaldırım ve orta refüj çalışmaları bir taraftan tamamlanmış olacak. Yeşil Mahalle, Atatürk Bulvarında muazzam bir asfalt çalışması yapılacak. Burada ki çalışmalar tamamlandıktan sonra Şirinevler Endüstri Meslek Lisesinin olduğu yolda çalışmalara başlanacak. 200 Evlerden sonra Halim Deresi diğer bölgelerde kalan asfalt çalışmalarımızı tamamlamış olacağız” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boluspor, play-off mücadelesini sürdürmek istiyor

Spor Yayın: 02.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1.Lig’in 32. haftasında Altay’ı, evinde 3-1’lik skorla mağlup eden Boluspor, puanını 50’ye yükselterek, 7. sıraya yükseldi. Play-off kotasının içerisine giren kırmızı-beyazlı ekip, play-off’taki yerini korumak istiyor. Ligin 33. haftasında 5 Mayıs Pazar günü, 37 puanla 12. sırada bulunan Manisa FK ile karşılaşacak olan Bolu temsilcisi, mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Karaçayır Spor Tesisleri’nde hazırlıklara başlayan Boluspor’da futbolcular, ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana pas çalışmalarıyla devam etti. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman teknik-taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Paylaş: