Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2017 14:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ovacık’ta Mobesa Kamera Sistemi çalışmaları sürüyor

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Ovacık İlçesinin emniyet ve asayişinin sağlanması Devlet Millet işbirliği içerisinde planlanan mobese sistemi çalışmaları hızla devam ediyor.  Köy muhtarlarının talep ve destekleri üzerine, İl Özel İdaresi maddi katkıları ile beraber yürütülen çalışmada Ovacık İlçesinin  köyleri de düşünülerek planlanan güvenlik kamerası tesisi çalışmaları sürüyor. Ovacık Kaymakamı  Mehmet Zahid Doğu "Kurban Bayramı öncesi bir kısmı tamamlanacak olan güvenlik kamerası çalışması, güvenliğin değişen ve gelişen dünyada vazgeçilmez olduğu gerçeği düşünüldüğünde köylerimizin de daha güvenli hale getirilmesi çalışmalarında emeği geçen İl Özel İdaresine, Köylere Hizmet Götirme Birliği Üyelerine, katkı ve desteklerini sunan Köy Muhtarlıklarına, vatandaşlarımıza, alanda çalışma yapan daire amirlerine, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkürlerimizi sunarız" dedi.  

blank
Mustafa Akgün tarafından
12 Nisan, 2025 13:34 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Elif Köse, “Güçlü Kentler İçin Kadınlar” Programına Katıldı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) öncülüğünde Ankara’da düzenlenen “Güçlü Kentler İçin Kadınlar” programına katıldı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen kadın belediye başkanlarının yer aldığı programda, yerel yönetimlerde görev yapan kadınların şehirlerine sunduğu katkılar ve edindikleri deneyimler ele alındı. Kadın dostu şehirler inşa etmek için yapılabilecek çalışmaların masaya yatırıldığı etkinlikte, Başkan Köse de görüşlerini paylaştı.

Kadınların yalnızca yöneten değil, aynı zamanda dönüştüren bir güç olduğunu vurgulayan Başkan Köse, “Şehirleri yeniden tasarlıyor, geleceğin kentlerini kadın gücüyle inşa ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.