Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Genç Gemi Kaptanı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem Yayın: 08.07.2014 15:48
Yazar:
Genç Gemi Kaptanı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz hafta sonu Safranbolu Kireç Kuyusu mevkiinde medyana gelen trafik kazasında ağır yaralanan genç  gemi kaptanı 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kaza, Pazar günü Safranbolu – Karabük karayolu Kireç Kuyusu mevkiinde meydana gelmişti. Fatih Kandakoğlu (26) idaresindeki 78 SL 444 plakalı otomobil, Karabük istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine karşı şeride geçerek, Azerbaycan uyruklu Ruslan Abdullah (30) yönetimindeki 32 PP 580 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada durumu ağır olan KTÜ Gemi  Mühendisliği mezunu ve ikinci gemi kaptanı Kandaoğlu, KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 gün süren yaşam mücadelesine yenik düştü.

Durumu ağır olan Kandakoğlu, Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesine sevk edileceği sırada dün gece yarısı ambulansta kalbi durdu. Doktorların tüm çabalarına rağmen genç gemi kaptanının  kalbi çalıştırılamayarak  hayata gözlerini yumdu.

Nişanlı olan ve Eylül ayında evleneceği öğrenilen 26 yaşındaki Fatih Kandakoğlu için 100. Yıl mahallesi Yeni camide ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve çok sayıda vatandaş ile yakınları katıldı.

Kandakoğlu’nun cenezasi Safranbolu’da aile mezarlığında toprağa verildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış

Dünya Yayın: 30.04.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı
Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış

Kastamonu’nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji’nin kuvvetli sağanak tahmininde bulunarak ’sarı’ kodla uyardığı Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış etkili oldu. Azdavay ilçesi ve İnebolu ilçesinde sağanak yağış ile birlikte dolu etkili oldu. Hanönü ilçesinde ise kuvvetli sağanak yağış sebebiyle D030 karayolunda su birikintisi oluştu. Su birikintisi sebebiyle yol ulaşıma kapandı. Belediye ve Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Paylaş: