Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Fatih Mert Gül ve Kardeşi Hilal Gül’den Bir Başarı Daha

Spor Yayın: 30.06.2014 13:06
Yazar:

Türkiye Wushu Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan Alt Minikler- Minikler- Yıldızlar- Ümitler- Gençler- Büyükler ve Veteran Bay- Bayan Wushu ( Budokaido Kyokushin ) Türkiye şampiyonası 23-26 Haziran 2014 tarihleri arasında Ordu’da yapıldı.

Şampiyonaya Karabük İli adına katılan Fatih Mert Gül, 70 Kg. Büyük Erkekler Kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Karabük’e  Gümüş Madalya kazandırırken, 40 Kg. Yıldız Bayanlarda maçlara çıkan Hilal Gül de Türkiye üçüncüsü olarak Karabük’e bronz madalya kazandırdı.                                                                                                                                   Karabük Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi olan Fatih Mert Gül ve Safranbolu Ünsal Tülbentçi İlköğretim Okulu öğrencisi olan kardeşi Hilal Gül, antrenmanlarına Safranbolu Aslan Spor Kulübünde hocaları Ramazan Sevinç  nezaretinde devam ediyorlar.

Öte yandan Şampiyonada yaptığı maçlarla beğeni kazanan Fatih Mert Gül,  Milli Takım Kampına katılmaya da  hak kazandı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta mayıs karı yaylayı beyaza bürüdü

Dünya Yayın: 06.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesi, Tokat’ın yüksek kesimlerinde yağan yağmurun yerini kara bırakmasına neden oldu. Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Taşlıca köyünde bir vatandaş, kar yağışını cep telefonu ile görüntüledi. Kar yağışıyla Taşlıca Yaylası mayıs ayında beyaza büründü. Görüntülerde, koyunların da üstünün karla kaplandığı görüldü.

Paylaş: