Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ovacık’ta “Vatandaşla Buluşma Toplantısı” Düzenlendi

Ovacık Yayın: 03.03.2017 15:00
Ovacık’ta “Vatandaşla Buluşma Toplantısı” Düzenlendi

 

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Ovacık İlçesine bağlı  Ekincik Köyü’nde vat vatandaşla buluşma toplantısı yaptı.

Kaymakam Doğu, düzenlenen Vatandaşla Buluşma Toplantısı´nda vatandaşların sorun ve

taleplerini dinledi.

Toplantıda Ekincik Köyü halkı ile birebir görüşen Kaymakam Zahid Doğu,  vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli işlemlerin yapılması için sorunları  ilgili kurumlara yönlendirirken, amaçlarının sorunları tespit etmek ve çözüme

kavuşturmak olduğunu söyledi.

Kaymakam Zahid Doğu  Başkanlığında gerçekleştirilen  toplantıya İlçe Jandarma Komutan V. Çetin Bacaksız, İlçe Emniyet Amir V. Habib Çelik, kurum amirleri ile Ekincik Köyü halkı katıldı.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sinop’ta uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 21.05.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı

Sinop’un Boyabat ilçesinde polis tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda bin 287 adet ecstacy, 162,49 gram (65 paket) sentetik kannabinoid (bonzai), 57 adet sentetik ecza maddesi, 4,92 gram mariana maddesi ve 1 adet içinde uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen sigara ele geçirildi. Yakalanan 3 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Sinop Valiliğinden yapılan paylaşımda, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyoruz. Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” denildi.