Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Belediyesinde Bir Proje Daha İmzalandı

Safranbolu Yayın: 20.06.2014 14:50
Yazar:

Safranbolu Belediyesi tarafından 2014 yılı sosyal kalkınma mali destek programı kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına sunulan ve yine aynı kurum tarafından finanse edilen “ Mobilya ve Ahşap Eşya Üretimi Teknoloji ile Canlanıyor” projesinin sözleşmesi imzalandı.

BAKKA ajansı proje uzmanı Şahin Baş Safranbolu’ya gelerek makamında ziyaret ettiği Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a proje uygulama çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Başkan Aksoy ise; “Safranbolu Belediyesi olarak AB projeleri ile birlikte daha değişik ve önemli projelere de imza atmaya devam ediyoruz. Safranbolu’ya hizmetin en iyisini en kalitelisini getirmek için çalışıyoruz.  İnşallah çok daha güzel projeleri halkımızın hizmetine sunacağız. Bu vesile ile Sayın uzmanımıza verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un yıldızı Pepe, halı sahada görüntülendi

Spor Yayın: 03.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Nicolas Pepe, halı sahada maç yaparken görüntülendi.

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Nicolas Pepe, halı sahada taraftarlarla maç yaparken görüntülendi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 18 müsabakada forma giyen Pepe, 5 gol atmıştı.

Halı saha performansında da etkili olan Fildişi Sahili oyuncunun yaptığı şov da dikkat çekti.

Paylaş: