Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Aksoy, Kıranköy Esnafı ile Buluştu

Safranbolu Yayın: 16.06.2014 15:31
Yazar:

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy; Kıranköy Mevkiinin daha düzenli bir hale getirilmesi, fiyatların birbiri arasındaki uçurumun giderilmesi,  otopark sorunu, turizmde ne gibi çalışmalar yapılacağı gibi b,ir çok konuda istişarelerde bulunmak için esnaflarla bir araya geldi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar’ın da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Aksoy; Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade ederken,       “Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu güne kadar çalışmalarımızı vatandaş odaklı yaptığımız gibi onların fikirlerini de mutlaka aldık. Bu gün gerçekleştirdiğimiz toplantıda da bu oldu. Kıranköy bilindiği üzere Safranbolu’muzun merkez. Merkez konumundaki bir bölgede yerleşimden esnafına hatta yolundan refüjlerine kadar daha düzgün, daha itinalı olmalı. Bu nedenle esnaf arkadaşlarımızla bir araya gelerek gerek şikâyetler gerekse yapılması geren çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Toplantı Safranbolu’muz adına oldukça verimli geçti. Yapılacak olan çalışmaların şimdiden Safranbolu’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: