Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Aktaş’tan  Çetiören’ de Proje İncelemesi

Gündem Yayın: 23.08.2016 14:42
Yazar:

Eskipazar Kaymakamı Murat Irgatoğlu’ nun başlattığı ve ilçeye yön verecek  olan Eskipazar Kamp Merkezi Projesi (ESKAMP) start alırken, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, proje çalışmalarını yerinde inceledi.

Karabük Valisi Sayın Mehmet Aktaş, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kd. Albay Cihan Ulukaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Milli Parklar Şube Şefi İsmail Sevimler, İl Genel Meclisi Üyeleri Kamil Ünal ve Sedat Yaman, İlçe Jandarma Komutanı V. J. Kd. Bçvş. Vahdi Güngör, Belediye Başkanı V. Ahmet Yurtoğlu ve Başkan Yardımcısı Şenol Telli, Orman İşletme Müdürü Hasan Yıldız, İlçe Tarım Müdürü Dursun Küçükyılmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Bülent Ceylan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Bostan ile birlikte Çetiören’ de incelemelerde bulundu.  Vali Aktaş ve beraberindekiler ilk olarak şuanda ihtiyaca cevap veremeyen balık havuzlarının olduğu alanları gezdiler, daha sonra Çetiören piknik alanı gezilerek İlçe Orman İşletme Müdürlüğüne ait hizmet binasında Eskipazar Kaymakamı Murat Irgatoğlu tarafından Vali Aktaş ve beraberindekilere kapsamlı bir sunum yapıldı.

Karabük Valisi Mehmet Aktaş yaptığı kısa değerlendirmede; Çetiören’ in mevcut haliyle bile aktif bir yer olduğunu, Çetiören isminin insanlarda iz bıraktığını, Eskipazar Kamp Merkezi Projesi (ESKAMP)’ nin önemli bir proje olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Vali Mehmet  Aktaş ayrıca Eskipazar  Kaymakamı Murat Irgatoğlu’ na  teşekkür ederek, eksik kalan konuların da tamamlanması gerektiğini belirtti.

Eskipazar Kaymakamı Murat Irgatoğlu tarafından, 1960’lı Yıllardan itibaren yöre halkına hizmet veren Çetiören’de gerekli incelemeler yapılıp ihtiyaçlar  belirlenerek, altyapı ve standartlar yükseltilip dağ ve doğa sporları, kamp, karavan turizmi, piknik ve trekking gibi faaliyetlerin yapılabilmesi için çalışmalar yürütüldü.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Manşet Yayın: 04.05.2024 15:30
Karabük’te yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Karabük’te geçirdiği iş kazası sonrası ağır yaralanan Beytullah Arık (31) 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Geçtiğimiz Ocak ayında Üniversite Mahallesinde bulunan Çağ Çelik firmasına ait demirçelik haddehanesinde meydana gelen olayda yüksekten düşen işçi Beytullah Arık ağır yaralanmıştı. Olay yerine gelen ambulansla Özel Medikar Hastanesi’ne kaldırılan Arık, 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Arık için Karabük’ün Safranbolu ilçesi Hz.Ömer Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından talihsiz genç aile mezarlığında toprağa verildi.