Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Öğrencilere “Güvenli Yaşam, Güvenli İnternet Semineri” Verildi

Gündem Yayın: 17.05.2016 14:06
Yazar:
Öğrencilere “Güvenli Yaşam, Güvenli İnternet Semineri” Verildi

 

Eskipazar ilçesindeki ortaokullarda eğitim-öğretim  gören 7. ve 8. sınıf öğrencileri ile lise 9., 10. ve 11. Sınıf öğrencilerine Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Refik Acar ve Gencay Fırat tarafından “Güvenli Yaşam Güvenli İnternet” konulu seminer verildi
Seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Özgün, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı. Seminer sonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Özgün ve Çok programlı Anadolu Lisesi Müdürü Osman Saraçoğlu tarafından semineri sunan polis memurlarına katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Gündem Yayın: 06.05.2024 04:00
İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ta polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı. Operasyon anı ise saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri il Merkezi, Kozlu, Kilimli ve Gökçebey ilçelerinde operasyon gerçekleştirdi. Narkotik operasyonu kapsamında F.K, M.Ş, O.D ve C.Y isimli şüpheliler yakalandı.

Polis kamerasına yansıyan operasyonda ölümcül etkiye sahip 13 gram uyuşturucu madde, 19 adet uyuşturucu etkiye sahip hap ve bir adet silah ele geçirildi. F.K, C.Y ve O.D isimli şüpheliler uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan, M.Ş ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.