Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Milli Eğitim Binası da Müteahhit Kurbanı Oldu

Gündem Yayın: 27.05.2014 14:49
Yazar:

Karabük Müteahhitlerden çektiği kadar hiçbir konuda sıkıntı çekmedi. Polis Meslek Yüksek Okulu ile başlayan Müteahhitlerden çekilen sıkıntılar halen daha bitmiş değil, Yüzme Havuzunun hali ortada, kaç sezondur bitirilemeyen Dr. Necmettin Şeyhoğlu’nun hali ortada, İl Emniyet Müdürlüğü binasında daha önce yaşanan sıkıntılar ortada dururken, bu sıkıntılara bir de Milli Eğitim Müdürlüğü binası eklendi. Kardemir kavşağında bulunan Halk Eğitim Müdürlüğü binası yıkılarak 2012 yılı Kasım ayında inşaatına başlanılan, önceleri çok hızlı giden Milli Eğitim Binası da müteahhit kurbanı oldu. Müteahhidin maddi sıkıntı içine düşmesi nedeni ile iki yıldır bitirilemeyen binada fesih sürecine gelindi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun yaptığı açıklamada, “Müteahhit ilk işe başladığında bizin programımızın çok önünde gidiyordu. Ama firmanın maddi sıkıntı içine düşmesi nedeni ile inşaat durdu. Firma yetkilisinin Karabük piyasasına 1.5 milyon d borcu var. Biz sırf bu yüzden, sırf bu paraları ödeyecek seviyeye gelsin diye bekledik. Bir sene içinde yaptığı iş karşılığında 230 bin TL hak ediş aldı. Bu da bir şey yapmadığını gösteriyor. Karabük piyasasına borcunu ödesin diye çabaladık ama olmadı. Ağustos ayında binayı bitirip teslim etmesi lazım, ama olmayacak. Avukatlarımız görüşüp fesih sürecini başlattık” dedi

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun için zirai don uyarısı

Dünya Yayın: 06.05.2024 16:12
İhlas Haber Ajansı
Samsun için zirai don uyarısı

Samsun Valiliği, kentin iç kesimlerinde hafif kuvvette zirai don beklendiği uyarısında bulundu.

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, “5 Mayıs Pazar gününden itibaren bölgemiz genelinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Buna bağlı olarak pazar akşam saatlerinden itibaren gece ve sabah saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde 7 Mayıs Salı gece saatlerine kadar hafif zirai don hadisesi bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Paylaş: