Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2016 14:17 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çebioğlu Gruptan Eskipazar’a 120 Konut Projesi

Karabük’te yaptığı projelerle dikkatleri üzerine çeken Çebioğlu Grup ilçelere açılmaya başladı. Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş’ın ısrarla takip ettiği konut projesi kapsamında işadamı Adnan Çebi tarafından ilçe merkezindeki Demirciler Mahallesine yapılacak olan 120 konutluk proje için geri sayım başladı. Eskipazar’ın ilk sanayi çarşısı olarak bilinen Demirciler Çarşısındaki alana İş Adamı Adnan Çebi tarafından Selçuklu Mimarisine uygun olarak geliştirilen projeler çerçevesinde 120 adet 3+1 konutlarla 10 adet iş yeri yapılacak. Eskipazar İlçesine yaklaşık 20 milyon lira gibi ekonomik bir girdinin sağlanacağı belirtilen proje ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Eskipazar belediye Başkanı Dursun Baş’ın ısrarlı takibi sonucunda İlçe Merkezinde gerçekleştirilecek olan 120 konut ve 10 adet iş yeri için 2016 Mayıs’ında temel atma töreni gerçekleştirilecek. İşadamı Adnan Çebi, M.Ö 5 yüzyıla kadar dayanan tarihi değerleri ve kaplıca suyu ile sık sık gündeme gelen Eskipazar İlçesi’nin Selçuklu Mimarisi İnşaatlarla da gündeme geleceğini söyleyerek, “120 konut ve 10 işyeri için ilk kazmayı önümüzdeki Mayıs ayı ortalarında vurmayı hedefliyoruz. İnşaatların yapımını ise 12 ay gibi kısa bir takvim içinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi. İşadamı Çebi, Eskipazar ilçesinde yapımına başlayacağı konutlarla ilgili konut kredisi sağlayacak olan Finans Bank Müdürü Çetin Baş ve Çebioğlu Grup satış danışmanı, proje mimarı ve satış müdürü ile birlikte demirciler çarşısında incelemelerde bulundu.

blank
Fikret Gökçe tarafından
02 Nisan, 2025 10:08 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

GÜLE GÜLE KUZEYİN UŞAĞU…

25 Haziran 2005'te vefat eden Kazım KOYUNCU'nun cenazesi mezarlığa götürülürken Volkan KONAK tabutun hemen yanındaydı ve ağlıyordu. O'nunla birlikte yürüyen imam; "Ne ağlıyorsun, ağlama, Allah sevdiği kulunu yanına alır" deyince: "seni niye almadı, sen Allah'ın sevmediği bir kulu musun" diyen Volkan KONAK' a bugün yine bir imam sataştı.

Çatalca Müftüsü olan Ahmet Mehmetalioğlu adındaki bu imamın ağzından fışkıran küfürle, yüreğinden taşan kin ve nefretle "Sahnede gebermiş, bizim için içen, bizim için yanar da" demiş.

Ey Müftü Efendi kendine gel., Sataştığın bu insan bu milletin çok sevdiği bir sanatçı olmanın yanı sıra, Atatürkçü, Cumhuriyet sevdalısı, vatansever, devrimci yiğit bir adamdı. Sen ve senin gibilerin hiç kabul etmedikleri bu özellikleri için mi nefret ve kin kusuyorsun ?

Biz sizleri biliriz. Hiç bir zaman bu milletin Türklüğüne, bu devletin yüceliğine inanmayanların, vatanımıza "Dar-ül Harp" diyenlerin mensup olduğu cemaatleri de biliriz biz,.

Vatan parçalanıyor, vatan evlatları yedi cephede heba oluyorken İngiliz zırhlısıyla kaçan padişahın şeyhülislamını da biliriz.

Akranları savaş meydanlarında can verirken askerlikten muaf olmak için medreselere kapanan korkakları da biliriz.

"Keşke Yunan kazansaydı" diyeni de biliriz Müftü Efendi…

Sen niye gebermiyorsun (!), yoksa, Allah'ın sevmediği kullardan mısın ?

Sabah acı haberi duyduğumda inanamadım. Hemen kuzeni, arkadaşım Selanik Caddesi'ndeki Konak Kırtasiye'nin sahibi Oktay KONAK'ı aradım. Doğruymuş. Edip AKBAYRAM'ın vefatının üzüntüsü devam ederken şimdi de Volkan KONAK'ı yitirmemiz toplumda derin bir sarsıntı yarattı. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun.

Fikret GÖKÇE
Kıbrıs Gazisi – Mak. Müh.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.