Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çaycuma’lılar Yeni Hizmet Binası için Sandığa Gidiyor

Zonguldak Yayın: 24.05.2014 08:50

ZONGULDAK Çaycuma Belediyesi ye ni hizmet binası için anket sandığını vatandaşların oy kullanımı için Belediye binası önüne yerleştirdi. Oy kullanan kişi sayısı 300’e çıktı. Zonguldak’ın Çaycuma Belediyesi hizmet binasının yer tespiti için Anket Sandığı kurdu. “Çaycuma Belediye Binası için nereyi önerirsiniz?” sorusuna “İnşaatı duran bina, Sosyal Bina, yeni bir alana yeni bina ve mevcut bina” seçeneği yer aldı. Vatandaşlarca yoğun ilgi gösterilen anket sandığı memnuniyetle karşılandı. Belediye önüne Anket Sandığı koyarak vatandaşların eğilimini araştıran Çaycuma Belediyesi bu sandığı belirli günlerde mahallelerde de gezdirerek geniş katılım sağlamayı hedefliyor. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı anket sandığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye hizmetlerinde ben yaptım oldu, mantığıyla karar verilmeyecek. Önemli kararları halkımızla birlikte vereceğiz. Gerek internet üzerinden anketle, gerekse Belediye önüne koyacağımız anket sandığı ile halkımızın eğilimi belirlenecek. Bu eğilimler Belediye Meclisinde görüşülecek ve nihai kararı meclisimiz alacaktır” diye konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te bıçaklı kavga: 2 yaralı

İlçe Haberleri Yayın: 06.09.2024 04:52
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te çıkan bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı

Olay, 5000 evler Bahçelievler Mahallesi 17. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Y. isimli şahıs, boşandığı eşiyle görüştüğünü iddia ettiği Muhsin M. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar yanlarında bulunan bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerine bıçak darbeleri alan şahıslar kanlar içerisinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Muhsin M., Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ali Y. ise Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Muhsin M.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Paylaş:
Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455