Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İlçe Hayat Boyu Öğrenme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 18.01.2016 15:26
Yazar:
İlçe Hayat Boyu Öğrenme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Eskipazar İlçe Hayat Boyu Öğrenme ve Koordinasyon toplantısı Eskipazar İlçe Kaymakamı Fatih Topuz´un Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri Odabaşoğlu, Jandarma Komutan Vekili Vahdi Güngör, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Sevimli, Emniyet Amiri, İlçe Tarım Müdürü Dursun Küçükyılmaz, ilçe Nüfus Müdürü Çetin Uluçay, Daire Amirleri, Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Yıldırım ve Okul Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu yaptı. Odabaşoğlu; Halk Eğitim Merkezinin amacından, hitap ettiği kitleden ve ilçe nüfusuna oranla artan kursiyer oranlarından bahsetti.
Daha sonra İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şaban Yarkent katılımcılara Merkezde yıl boyunca açılan kurslar ve açılması planlanan kurslar halkında sunum yaptı.
Daire amirlerinin ve kurum Müdürlerinin kendi birimleriyle alakalı açılacak kurs taleplerinin görüşüldüğü ve karara bağlandığı toplantı, Eskipazar Kaymakamı Fatih Topuz’un teşekkür ve kapanış konuşmasıyla son buldu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: