Karabük Postası tarafından
03 Aralık, 2015 15:42 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da Ekipler Görev Başında

Safranbolu Belediye Başkanlığına bağlı Şantiye Ekipleri kar yağışı ile birlikte şehir genelinde kar temizleme çalışmalarına her noktasında aralıksız devam ediyor. İki gündür etkili olan kar yağışı ile birlikte hızlı bir tempo ile çalışmalara başlayan ekipler ana yolların açılmasının ardından ara sokaklarda da çalışmalarına hız verdi. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, iki gündür etkili olan kar yağışı ile birlikte ekiplerin kar küreme çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. Aksoy yaptığı açıklamada, yaklaşık bir ay önce kış hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Belediyenin araç parkını kış ayına hazır hale getirdiklerini ifade eden Başkan Aksoy; "İlçemizde yoğun bir kar yağışı başladı. Kar yağışının başlamasının hemen ardından ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Özellikle ilçemizin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken ekiplerimiz ana arterler ve ara sokaklarda yoğun bir çalışma sürdürüyor. Ekiplerimiz 24 saat görevlerinin başında olacak. Halkımızı bu kış ayında mağdur etmemek için bütün gayretimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz " diye konuştu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da çöp ayrıştırma makinesine sıkışan genç hayatını kaybetti

Ordu’da, çöp ayrıştırma tesisinde makineye sıkışan genç hayatını kaybetti.
Olay, Altınordu ilçesinde bulunan çöp ayrıştırma tesisinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Soner Altun (26) isimli emekçi, çalışma esnasında kendisini iş makinesine kaptırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptıkları incelemenin akabinde Altun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Soner Altun’un, Ünye ilçesinin Yenikent Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Başkan Güler’den taziye mesajı
Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, toplumsal medya hesaplarından yayınladığı taziye bildirisinde, "Değerli mesai arkadaşımız Soner Altun kardeşimizin elim bir kaza sonucu vefat etmesinin derin hüznünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, yeri cennet olsun" sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.