Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Engelliler Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

Gündem Yayın: 13.05.2014 14:16
Yazar:

Yaşama Sevinci Ortaokulu, Sevgi Bağı Mesleki Eğitim Merkezi ve Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim ve el sanatları sergisi Vali Orhan Alimoğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Engelliler Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında KARES AVM’ de kurulan sergi açılışına Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı J.K.Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Serginin açılışını yapan Vali Alimoğlu “İnsanların uzuvlarında eksiklikler olabilir ama buna rağmen insanların gücü yettiğince çalışmaya, üretmeye devam etmeleri onların sağlıkları ve huzurları açısından önemli. Bizler de her yaştan vatandaşlarımızla çalışmaya, güzel işler yapmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum. Serginin açılmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi. Açılış sonrası Vali Alimoğlu ve beraberindekiler engelli öğrencilerin yaptığı resim ve el sanatları sergisini gezdiler.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da uyuşturucu ile yakalanan 1’i kadın 3 kişi tutuklandı

Gündem Yayın: 02.05.2024 08:12
İhlas Haber Ajansı
Kastamonu’da uyuşturucu ile yakalanan 1’i kadın 3 kişi tutuklandı

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile yakalanan 1’i kadın 3 kişi gözaltına alındı. Tutuklanan şahıslardan birinin köy muhtarı olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanan ve satan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde, tespiti yapılan 3 şahsın üstlerinde ve evlerinde arama yapıldı. Aramalarda satışa hazır vaziyette 12,98 gram metamfetamin, 5 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek, 1 adet hassas terazi, 61 adet sentetik ecza hapı, 0,22 gram kannabinoid, suçtan elde edildiği değerlendirilen 14 bin TL nakit para ele geçirildi.

Yakalanan 3 şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahısların 3’ü de tutuklandı. Şahıslardan birinin köy muhtarı olduğu öğrenildi.

Paylaş: